Lajme


Shtëpi / Lajme / 5 Opsione të furnitorëve të kuti prej kallaji me dhurata me kosto të ulët për të zgjedhur në vitin 2020

5 Opsione të furnitorëve të kuti prej kallaji me dhurata me kosto të ulët për të zgjedhur në vitin 2020

2020-09-08 hqt

Zbatimet më të zakonshme të paketave prej kallaji Box që duhet të provoni gjithashtu

gift tin boxes suppliers

Dhuratat janë shumë të rëndësishme në çdo marrëdhënie. Dhe dhënia e dhuratave në kuti prej kallaji ka qenë gjithmonë një traditë e bukur. Për më tepër, furnizuesit e kuti prej kallaji dhuratë i  dinë preferencat tuaja dhe ju ofrojnë artikullin e duhur.

Basically, they know that in any loving and healthy relationship gifts have always played an essential role. Because in any loving and healthy relationship gifts have always played an essential role.

Giving a gift in a tin box actually shows how special your loved one is to you. Although, in today's modern age, people have introduced new ways of giving gifts. But the importance of tin boxes is still there.

What are gift tin box?

Furnizuesit e know that giving gifts is a beautiful way to express your love to your loved ones.

Actually, it is the best way to show your care and affection. In the old times, our grandmothers always gave gifts in a special kind of tin boxes. So that the gift will be safe and secure for a long time. Although it is an old tradition but today it has taken a new form.

Gift tin boxes are a best choice even in modern ages. Because it has introduced many advanced reforms in its,

 • Shapes
 • Designs
 • Colors
 • Materials, etc.

Furthermore, tin boxes are very common as well as best form to gift someone. Furnizuesit e describe that people are using them widely. Because they give several benefits to their users in comparison to other ways.

In addition, tin packing is also very secure for almost all types of gifts. And it is a best way to save all your gifts.

What is a wow factor about gift tin boxes?

A really amazing fact about these gift tin boxes is that some people collect these boxes as a hobby. A big example of this is that, Yvette Dardenne from Belgium has a vast collection of such gift tin boxes. In fact, he has collected almost 56,800 tin boxes in two decades.

Which type of gifts furnizuesit e kuti prej kallaji dhuratë i advise you to pack in tin boxes?

Basically, you have many choices of materials to pack in tin boxes. Moreover, suppliers of these tin boxes suggest you that you can easily send gifts of materials, such as;

tin boxes with lids-03

 • soft drinks
 • cookies
 • cards and accessories
 • jewelry
 • chocolates
 • cosmetics
 • books
 • clothes and many other products, etc.

What are some major uses of tin boxes?

Furnizuesit e  kutive prej kallaji dhuratë pohojnë se këto kuti prej kallaji dhuratë janë shumë të dobishme dhe fitimprurëse. Sepse ata kanë një jetë të gjatë. Dhe kështu, pasi të merrni një dhuratë në këto kuti mund t'i përdorni për disa qëllime të ndryshme.

 

Ju mund t'i përdorni ato për të ruajtur,

 • biskota
 • çaj dhe kafe
 • sende kuzhine
 • erëza
 • produkte të kujdesit shëndetësor dhe farmaceutikë
 • produkte bukurie
 • produkte të pastra dhe ëmbëlsirave, etj.

Për më tepër, ju gjithashtu mund të dorëzoni shumë gjëra dhe artikuj ushqimorë në këto kuti prej kallaji,

 • shokët
 • të huajt
 • fqinjët
 • të afërmit dhe të dashurit tuaj.

Kutitë e kallajit të dhuratave të cilat furnizuesit e kuti prej kallaji dhuratë i  japin konsumatorëve janë të shkëlqyera. Në fakt, ata mund të mbajnë karta dhuratash të shumta dhe pajisje të ndryshme. Për më tepër, ato janë shumë të dobishme dhe mund t'i përdorni për

 • mashkull
 • femër
 • fëmijë dhe kështu me radhë.

Në sa mënyra furnizuesit e kuti prej kallaji dhuratë i kuti prej kallaji?

Prodhuesit e këtyre kutive prej kallaji për dhurata zakonisht i klasifikojnë këto kuti në,

 1. kuti prej kallaji karamele
 2. kuti kallaji për tortë hëne
 3. kuti kallaji kafeje
 4. kuti çaji
 5. biskota kuti kallaji
 6. kanaçe të mbyllura
 7. kuti kallaji çokollate
 8. kanaçe kozmetike
 9. kanaçe të produkteve të kujdesit shëndetësor
 10. kanaçe të mbyllura.
Për më tepër, ata më tej i klasifikojnë këto kuti prej kallaji dhuratë në,
 1. derrkuc,
 2. kanaçe tërheqëse për dore,
 • kanaçe qirinjsh
 1. kuti muzikore
 2. Kuti prej kallaji për dhurata për Krishtlindje
 3. kuti cigaresh
 • Kaseta CD,
 • këllëfë me laps
 1. lodra prej llamarine etj.

Sa forma të furnizuesit e kuti prej kallaji dhuratë i  furnizojnë klientët e tyre?

Furnizuesit e  mund t'ju ofrojnë këto kuti prej kallaji dhuratë në disa forma dhe dizajne të ndryshme.

Të tilla si,

 • kuti drejtkëndëshe
 • kuti rrethore
 • kuti trekëndëshi
 • kuti katrore
 • kuti në formë zemre
 • kuti në formë automobili
 • karikaturat formojnë kuti
 • kuti në formë ovale, etj.

Për më tepër, ju gjithashtu mund të porosisni këto kuti prej kallaji për dhurata në përputhje me nevojat, pëlqimet dhe interesat tuaja.

Cilat janë avantazhet e kutive  prej kallaji për dhurata ?

Në fakt, kur përdorni një kuti prej kallaji për t'i bërë një dhuratë të dashurit tuaj, kjo do t'u japë atyre disa ndjenja luksi. Sepse përdorimi i një kutie prej kallaji në vend të kuti plastike ose letre është një mënyrë unike për të uruar të dashurit tuaj. Siç e dini që këto teneqe janë të forta, kështu që gjithashtu mund t'i përdorni në mënyra të ndryshme.

 

Për më tepër, këto kuti mund t'ua kalosh miqve të tjerë.

Për më tepër, ka shumë më tepër përparësi të përdorimit të kutive prej kallaji për dhurata. Pra, ne jemi këtu për t'ju përshkruar disa përfitime shtesë të këtyre kutive të dhuratave .

Performancë e mirë e pengesës:

These boxes have an ideal barrier performance. Because, they have ability to block,

 • air
 • carbon dioxide
 • harmful rays of sunlight
 • water vapor
 • oxygen and many other dangerous gases.

Moreover, they can also block dangerous rays of sunlight, like UV rays. Hence, it keeps the inner product save and its fragrance will not change for a specific time.

perfect thermal conductivity:

These tin boxes actually have great efficiency of cooling and heating of food materials. So, they are a perfect choice for saving food particles in such gift tin boxes. As they have a great ability of rapid cooling and high-temperature sterilization.

Excellent mechanical properties:

Furnizuesit e kutive prej teneqeje dhuratash deliver tin boxes that have some ideal mechanical features. Because their tinplate is rigid. Moreover, these tinplate boxes are,

 • very easy to operate
 • e lehtë për tu ruajtur dhe transportuar

Për më tepër, ato janë shumë të dobishme për transport.

I lehtë për t’u përdorur llamarina

Ashtë një fakt që këto kuti prej llamarine janë shumë të lehta për tu bartur. Dhe paketimi brenda kutisë nuk do të dëmtohet së shpejti. Në ditët e sotme këto kuti janë një zgjedhje perfekte për qëllime udhëtimi, sepse ato kanë mundësi të sigurojnë artikuj ushqimorë për një kohë të gjatë.

customized box supplier thum

Pse furnizuesit e kuti prej kallaji dhuratë i  pretendojnë atyre me kosto të ulët?

me kosto efektive

Në thelb, ata kanë prodhim me shpejtësi të lartë. Por ato janë gjithashtu me precizion të lartë për përpunimin e komplikuar të formimit. Furnizuesit e kutive prej teneqeje dhuratash  pretendojnë se ata po prodhojnë me shpejtësi, siç është shpejtësia e prodhimit të tyre në 3600 kanaçe / min. Për më tepër, për shkak të kësaj cilësie këto kuti janë me kosto të ulët dhe mund të përmbushin të gjithë kërkesën e konsumatorit me lehtësi.

Llamarina e bukur

Në ditët e sotme këto kuti prej kallaji për dhurata janë bërë duke përdorur metale shumë tërheqëse dhe të bukura. Prodhuesit po përdorin shumë shtypje grafike mahnitëse dhe shumëngjyrëshe për t'i bërë ato mahnitëse.

Për më tepër, kur njerëzit i japin dikujt dhurata në këto kuti, ata e preferojnë këtë dhuratë dhe i pëlqejnë ato në të gjitha mënyrat.

I kujdesshem ndaj mjedisit

Këto kuti prej kallaji për dhurata janë miqësore me mjedisin dhe shumë të thjeshta për tu trajtuar. Ata riciklohen shumë lehtë dhe gjithashtu kursejnë energji shtesë. Përveç kësaj, këto kuti janë gjithashtu në gjendje të eleminojnë ndotjen e mjedisit.

Ashtë një fakt që kur shpërndani ndonjë kuti hekuri në tokë, ajo nuk do të shtojë ndonjë ndikim të keq në mjedisin tonë.

Përfundim:

Sot furnizuesit e kutive prej kallaji dhuratë  u ofrojnë klientëve të tyre kuti prej kallaji për dhurata më të mira. Sepse trendi i tyre edhe një herë është bërë më popullor. Fëmijët kryesisht u pëlqejnë këtyre kutive të dhuratave sepse prodhuesit kanë ndryshuar plotësisht përvojën e tyre. Ata kanë përdorur karaktere të njohura të fëmijëve për të dekoruar këto kuti dhuratash.

Për më tepër, ata gjithashtu kanë futur disa teknologji më dekorative në këto kuti prej kallaji për dhurata. Pra, këto kuti janë bërë edhe zgjedhja e parë e të rriturve.

Për më tepër, ato janë të sigurta dhe higjienike për shkak të veshjes së tyre të duhur prej kallaji.

Top