Lajme


Shtëpi / Lajme / Furnizuesi dhe prodhuesi i Kuti prej kallaji

Furnizuesi dhe prodhuesi i Kuti prej kallaji

2019-07-23 hqt

Ne prodhojmë mbi 5000 produkte metali prej kallaji të personalizuar dhe më shumë se 100 madhësi standarde të aksioneve! Me gamën tonë të gjerë dhe në zgjerim të produkteve, ju mund të harroni të gjitha metodat e vjetra dhe të mërzitshme të paketimit. Çdo ngjarje do të prezantojë promovimin tuaj në një formë të re prej kallaji metali. Pavarësisht nëse po kërkoni Teneqe Çokollate, Teneqe Biskotash ose ndonjë produkt tjetër të paketimit metalik, ekipi ynë profesionist dhe me përvojë është gjithmonë pranë për t'ju drejtuar dhe ndihmuar në krijimin e paketës së përsosur ose nisjen e promovimeve të mrekullueshme.

 

Top