Lajme


Shtëpi / Lajme / Furnizues të Kuti prej Teneqe - Kompania Kryesore për Konsumatorët

Furnizues të Kuti prej Teneqe - Kompania Kryesore për Konsumatorët

2020-06-17 hqt

Pse të zgjidhni Paketimin Brother (HK) Limited? Furnizuesit e Kuti prej Kallaji të Rrumbullakët

Brother Packaging (HK) Limited is an exemplary and quality round tin box suppliers in the country. The reliability and super performance of the tin products are appraised by the industrial people and customers in general. The client's specific needs are fulfilled by these topnotch tin products by the company. The tin products or tin boxes are manufactured by the people who have vast industry experience. The finest quality raw material is used to make these tin products by the industry. The competitive market prices are the major highlight of the products. This company is specialized in making quality tin boxes that are used for different purposes by the customers.

Company's success

The company manufactures a wide range of tin boxes for the customers for packing biscuits, chocolates, tea, and coffee. Also, the tin boxes are used for marketing professionals as gift items for promotional purposes. The paper can and paper tube products are also made for other packaging purposes. Fulfilling the exact quality requirement of the customer is the main goal of this packaging company. The success of this tin packaging company is mainly due to its stringent quality policies in all departments of the company. The highly qualified engineering and design team stand high as pillars for the company's success. The experience and expertise of the company help others to learn packaging services. The food packaging tins, gift, and promotion tins and household items are the major products of the company.

round tin box suppliers

Services offered-chocolate tin box

Le të shohim gamën e gjerë të shërbimeve të ofruara nga kjo kompani për prodhimin e kallajve (furnizuesit e kuti prej kallaji) në thellësi. Shërbimet po bien nofulla dhe tërheqin vëmendjen në të gjitha aspektet. Kuti prej kallaji çokollate janë prodhuar nga kjo kompani ia vlen paratë e klientit. Madhësi dhe forma të ndryshme ndërmerren nga ekipi i ekspertëve. Llojet kryesore të kutive me çokollatë janë ekranet, jastëkët dhe kutitë e dhuratave. Në varësi të kërkesës së klientëve, porosia merret për të prodhuar. Një dizajner të cilit i është besuar puna për të përfituar detaje të produkteve dhe i njëjti është dizajnuar në kutinë e kallajit me dizajn ekskluziv. Shtypja bëhet pas dizajnimit të detyrave nga kompania dhe klientët mund të përfitojnë nga të tre madhësitë përkatësisht kuti të vogla, të mesme dhe më të mëdha.

Preferenca e klientëve ndaj kallajve me porosi

Preferenca e lartë e klientëve shihet ndaj
furnizuesve të kuti prej kallaji për shumë arsye. Arsyeja kryesore është disponueshmëria e madhësive dhe formave të ndryshme të teneqeve. Embossing bëhet edhe në kutitë e kallajit nga dizajnerët e specializuar. Një minimum prej 3000 copë është bërë në të njëjtën kohë me dizajne të ndryshme. Forma e imagjinuar nga një klient është arritur pikërisht nga ekipi i ekspertëve. Profesionistët matin vetëm përmasat e jashtme të kallajit. Karakteristika të tjera të suksesshme të përfshira në teneqe me porosi janë modeli litografik dhe korrigjimi i metaleve. Plotësisht, katër ngjyra përdoren për detyrat e shtypjes me ngjyra në kompani.

Një tjetër
Kuti kallaji të rrumbullakët

The contract packaging process is another vertical of the tin packaging company. The vast experience of the professionals is helpful to advise others on aspects like mold and production. The availability of ready-made packaged products makes clients so happy and helpful. The products are perfectly stored and air tightened with a tamper-resistant seal. A team of experts of this tin packaging company is always ready for any outsourcing packaging work. The reason is that they are masters in all departments of the packing field. The customer or any business professional can call the expert of the company for any assistance in packaging work.

Kompania prodhon kuti prej llamarine të personalizuara me logon dhe markën e klientëve. Profesionistët do t'u dorëzojnë klientëve kuti prej llamarine të personalizuar brenda tre javësh. Pasi të merret vepra arti nga klienti, punëtorët fillojnë të punojnë në të në një mënyrë të përkushtuar. Vinili ose letra e zakonshme përdoren gjatë detyrës së etiketimit të ndërmarrjes. Kuti prej kallaji u dorëzohet klientëve me etiketimin e duhur. Detyrat e shtypjes në ekran dhe shtypjes së rrafshët përfshihen gjatë prodhimit të kutive prej kallaji.

Teneqe me porosi

Teneqet me porosi janë pika kryesore e kësaj kompanie paketimi kallaji. Këto kallaj kanë imazhin e krijuar nga klientët sipas dëshirës së tyre. I njëjti imazh është përfshirë në kutitë e kallajit me ndihmën e dizajnerëve të klasit botëror të kompanisë. Kjo kompani ka kontakte me markat lokale dhe globale për të bërë kutitë e personalizuara të kallajit. Marka juaj e teneqeve të porositura i dorëzohet klientit vetëm duke marrë pajtimin paraprakisht. Prova PDF e mostrës së kallajit i tregohet klientit që ka porositur për prodhimin përfundimtar.

Përveç llojeve të tjerë të kutive prej kallaji, kompania e paketimit Brother është gjithashtu e përfshirë në prodhimin e kutive prej kallaji ushqimi. Kuti prej kallaji ushqimi janë bërë në forma dhe madhësi të ndryshme për të përmbushur nevojat e klientit. Pritjet e shumë klientëve përmbushen duke bërë kuti dreke të animuara. Këto kuti bëhen me kujdes të lartë nga masat e përsosura të sigurisë gjatë bërjes. Kutitë e ushqimit prej kallaji janë bërë nga materiali i shëndetshëm. Karakteristikat kryesore të këtyre kutive janë rezistente ndaj pluhurit dhe rezistente ndaj insekteve. Për më tepër, qëndrueshmëria e këtyre kutive prej kallaji ushqimi është e fortë. Format kryesore të kutive prej kallaji ushqimi të disponueshëm për klientët janë kuti prej llamarine të rrumbullakët, kuti prej kallaji katror. alumini, plastika dhe një kuti prej kallaji drejtkëndëshe.

Pajisje të mahnitshme

I gjithë procesi i prodhimit të paketimit të kallajit fillon nga prokurimi derisa transportimi të kujdeset nga profesionistë shumë të talentuar. Pajisjet e avancuara të kompanisë kanë bërë që i gjithë procesi të ketë sukses dhe të jetë në krye.

Markat e mëdha -
Kuti kallaji të rrumbullakët

Markat më të mëdha në botë si coca-cola, Lipton, Nestle, etj janë disa nga klientët kryesorë të kësaj kompanie paketimi kallaji. Suksesi i ndërmarrjes së prodhimit të kallajit i atribuohet përkushtimit dhe angazhimit të ekipit të ekspertit. Vitet e mëdha të përvojës në industri e kanë bërë kompaninë e paketimit të kallajit numër një në treg. Karakteristikat tërheqëse si çmimi konkurrues i produkteve, masat e sigurisë ushqimore, shpërndarja në kohë, çertifikimi ISO dhe përvoja më e jashtëzakonshme në paketën e ushqimit janë pikat kryesore të ndërmarrjes së paketimit të kallajit.

Top