Lajme


Shtëpi / Lajme / Procesi i prodhimit të kuti kallaji çaji

Procesi i prodhimit të kuti kallaji çaji

2020-02-17 hqt

Çdo kanaçe çaji është bërë nga material hekuri-shtypje-prerje-vulosje-montim-paketim-hap pas hapi.

(1) Iron material: Generally, after confirming the order, the most suitable iron material will be ordered according to the layout, including the type and size of the iron material. The iron material is usually stored directly in the printing plant. For the identification of the quality of the iron material, you can Generally, the method of visual inspection is to see if there are scratches on the surface, whether the texture is uniform, whether there are rust spots, etc. The thickness can be measured with a micrometer, and the hardness can be felt with a hand.

(2) Printing: Both the film and the typeset are ready for printing after being printed to the printing house. Usually, a template is provided for the printing house to follow the color. What should be paid attention to in the printing process is to see if the printing color palette keeps up with the template. Whether the positioning is accurate, whether there are stains, whether there are scars, and so on. The printers generally responsible for these problems can control it by themselves.

materiali i hekurit të futur kthehet në fabrikë, materiali mund të pritet dhe pritet sipas shtratit të prerjes. Gjëja kryesore për t'i kushtuar vëmendje kur prerë dyshekun është të shohësh nëse operatori pritet sipas vijës së buzës së thikës, dhe nëse gjatësia është e qëndrueshme dhe uniforme. Nëse punëtorët gërvishten njëri-tjetrin gjatë shkarkimit, etj., Cilësia duhet të kontrollohet në stacionin fillestar të funksionimit.

(4) Stampimi: theshtë shtypja e copave të hekurit në një makinë shpuese. Kjo është detyra më e rëndësishme e një kavanozi. Zakonisht, një kavanoz mund të ndahet në shumë hapa për t'u përfunduar. Procesi i përgjithshëm i kanaçes me dy pjesë të kapakut Tiandi është si më poshtë: Kapaku: vija e mbështjelljes-ndezjes së materialit të hapur. Fundi: linja e mbështjelljes së materialit të hapur-ndezje-para-kodrina-mbështjellëse.

Procesi i shtrëngimit të poshtëm të mbulesës së qiellit dhe të tokës (vula e poshtme) Procesi i kanaçes, kapaku: materiali i hapjes-ndezje e vijës së mbështjelljes së vijës së mbështjellësit: trupi i hapjes së materialit-butoni-prerja-prerja e këndit-formimi i kockës (fundi i butonit ) -kopertinë mbrapa. Procesi i poshtëm është: hapja e materialit zakonisht është humbja më e madhe e produktit gjatë procesit të vulosjes. Kushtojini vëmendje nëse puna është e standardizuar, nëse sipërfaqja e produktit është gërvishtur, nëse ka grupe të qepjeve dhe nëse jakë është e lidhur. Praktika e zakonshme është të rregullojmë konfirmimin e prodhimit të mostrave të mëdha para prodhimit të produkteve të mëdha dhe të prodhojmë sipas mostrave të mëdha të konfirmuara, të cilat mund të zvogëlojnë shumë telashe.

(5) Paketimi: Pas përfundimit të prodhimit, departamenti i paketimit është përgjegjës për pastrimin dhe montimin, vendosjen e tij në qese plastike dhe paketimin. Kjo pjesë është puna përfundimtare e produktit. Pastrimi i produktit është shumë i rëndësishëm. Prandaj, është e nevojshme të bëni punën e pastrimit para paketimit, dhe pastaj ta paketoni atë sipas metodës së paketimit. Produktet me shumë stile duhet të përputhen me numrin e modelit dhe kutinë. vendos Ajo që duhet kushtuar vëmendje gjatë procesit të paketimit është minimizimi i hyrjes së produkteve me defekt në produktin e përfunduar, dhe sasia e paketimit duhet të jetë e saktë.

Top