Lajme


Shtëpi / Lajme / Biskota promovuese kuti prej llamarine

Biskota promovuese kuti prej llamarine

2019-07-26 hqt

Dëshironi t'i bëni përshtypje njerëzve me dhurata unike të korporatave, ose thjesht paketoni produktet e tyre në një mënyrë elegante?

Kavanozët e biskotave dhe kavanozat e biskotave, të personalizuara ose të personalizuara, do të lënë një përshtypje të qëndrueshme me punën tuaj artistike dhe logon. Kjo sepse kanaçet mbahen dhe ripërdoren. përsëri dhe përsëri. Sa herë që përdorni përsëri cookies, ju mund të shfaqni plotësisht markën tuaj. Edhe kartoni ose ambalazhet plastike më të mrekullueshme nuk ofrojnë më shumë mbajtje të markës sesa marka perfekte e kallajit të biskotave.

Top