Lajme


Shtëpi / Lajme / Kuti prej kallaji me porosi me shumicë: Mënyra e saktë e markës | 2020

Kuti prej kallaji me porosi me shumicë: Mënyra e saktë e markës | 2020

2020-09-21 hqt

Përdorni kuti prej kallaji të personalizuar për të markuar produktin tuaj në një mënyrë efektive

Me llojin e duhur të shitësit me shumicë të kutive prej kallaji, do të keni mundësinë të bëni që marka juaj të dallohet. Mbi të gjitha, përshtatja e paketimit tuaj  ofron mundësinë e krijimit të një përshtypjeje të krijimtarisë dhe unitetit.

There are different materials that you can use for packaging. Each offering different advantages. Some may be better than others, but at the same time, they would be expensive. So, if you are looking for the best of both worlds, we suggesting using tin as your primary packaging material.

With tin, you can enjoy diversity in terms of colors, textures, size, and shapes. To further enhance the appeal of your brand you can add other materials to it. For instance, add silk to the inner lining of your tin box to give it a rich feel and a royal look.

With tin the possibilities are endless. If you are interested in knowing about the different ways via which you can customize your tin boxes to make them unique and different, you are in the right place. In this blog post, we are going to talk about different ways including shapes, designs, printing techniques for your tin boxes.

So, without any further delay, let us begin!

Tips for Custom Tin Boxes Packaging

When it comes to customizing your tin packaging, the first thing is to focus on the design elements of the box. Below are some effective tips to ensure that you are designing creative packaging as well as labeling designs for your tin boxes.

Custom Tin Boxes Wholesale in 2020

Make your Custom Tin Boxes Reusable

Ne mund t'ju sigurojmë se një konsumator nuk i pëlqen asgjë më shumë sesa të blini një produkt që vjen me paketim të riciklueshëm. Kur një klient ripërdor paketimin e produktit tuaj, ajo është një kujtesë e vazhdueshme e produktit tuaj. Pra, edhe nëse produkti juaj ka mbaruar, ai ose ajo do ta mbante mend ende atë.

Për shembull, nëse jeni nëna e fëmijëve të vegjël dhe përdorni qumësht të thatë. Ju do të mbeteni me kuti të shumta pasi qumështi të ketë mbaruar. Në shumicën e rasteve, kutitë janë në formë drejtkëndëshe dhe të përbëra nga metali. Pra, kur duhet të bësh me të gjitha këto kuti?

Ju ose mund t'i hidhni ato, ose mund t'i ripërdorni në një mënyrë produktive. Shihni fotot më poshtë për disa mënyra efektive për të ripërdorur kutitë tuaja it.

Kur jeni duke e bërë paketimin tuaj të ripërdorshëm, ju nuk po mbani vetëm punonjësit tuaj aktualë. Por, në të njëjtën kohë, marka juaj ka potencialin për të tërhequr konsumatorë të rinj.

Produkt miqësor

To make your product stand out, you need to ensure that your packaging is product friendly. After all, every package should be as per the requirement of its respective product. So, reaching out to a custom tin box wholesale seller, you can efficiently achieve this aspect for effective packaging.

It is important for the packaging to reflect a complementary relationship with its respective product. If packaging fails to do so, it would really hamper the sales of the product.

Take an example of ketchup. The bottle packaging from also troublesome for people. As taking the last part the ketchup was troublesome. However, then Heinz came up with the upside, down packaging for their ketchup.

Since the new packaging offered a high-level of convivence, thus the sales for the product went sky high. So, make sure that your packaging is very product friendly.

Botime speciale

Kur bëhet fjalë për blerje impulsive, mund të jetë një gjë e keqe për konsumatorin. Sidoqoftë, për një shitës, kjo do të sillte fitime. Ndonjëherë, për të tërhequr konsumatorët, mund të lëshoni kuti prej kallaji të edicionit special. Për shembull, nëse një kupë botërore kriket po vazhdon.

Përfshini temat e kriketit në paketimin tuaj për një kohë të vogël. Bërja e kësaj do të nxisë blerjen impulsive.

Mbani të thjeshta Kutitë e Teneqes tuaj

Kur po lulëzoni të bëni diçka ndryshe dhe unike, ekziston një probabilitet që thjesht të kaloni në bord. Sidoqoftë, ajo që duhet të kuptoni është se më pak është më shumë kur bëhet fjalë për paketimin dhe etiketimin e personalizuar.

Try to ensure harmony between the packaging and the labeling. Keep both of them things simple and as relevant as possible. Provide the required information without making the packaging too artistic. The idea is to attract and retain attention.

Adhere to Market Trends

Even when you are trying to stand out in the crowd and do something different, you need to adhere to the market trends. A good way to learn about the current and upcoming market trends is to ask your custom tin boxes wholesale seller.

They would have accurate information as to which designs, concepts and ideas and trending at the moment. Thus, you can include these into your tin box packaging along with your creativity to make it stand out.

Empathy for the consumer

When you are designing your brand packaging, make sure that it is thought from a consumer’s perspective. Focus on the expectations that the consumers would have from the product they are investing their money in.

For example, if you packaging for cookies, a good idea is to choose a tin box that comes with a lid. When you do this, you are providing the consumer to preserve his or her cookies for later reuse. Consumer generally loves re-sealable products. Thus, this would have a positive impact on your brand name as well as increase your sales.

Include Some Humor

The best way to develop a friendly relationship with your consumers is to add a little humor to your packaging. Instead of keeping the product labels and packaging straightforward, you can make it funny.

Ne mund t'ju sigurojmë që përfshirja e humorit në paketimin tuaj patjetër do të tërheqte konsumatorët. Mbi të gjitha, të gjithë e duan një të qeshur mirë.

Custom Tin Boxes Wholesale

Bëni paketimin e kutive prej kallaji të personalizuar të lehtë për tu trajtuar

Kjo mund të jetë këshilla e fundit në artikullin tonë, por me siguri nuk është ajo më pak e rëndësishme. Në fakt, 72% e amerikanëve thonë se paketimi i produktit ka një ndikim të drejtpërdrejtë në vendimin e tyre të blerjes. Ajo që i shton vlerë paketimit është faktori i saj i ripërdorimit, si dhe sa e lehtë është të trajtohet.

Askush nuk është adhurues i paketimit që është i vështirë për tu trajtuar. Nëse produkti juaj nuk ka monopol mbi tregun, paketimit tuaj nuk duhet t’i mungojë kurrë faktori i dobishëm.

Përmbledhje

As among the leading custom tin boxes wholesale sellers, we will help you come up with the best packaging services. We are familiar with market trends and we offer diversity in terms of design, features, ideas, and much more.

For more information, reach out to us today.

Top