Lajme


Shtëpi / Lajme / gatshëm i kuti prej kallaji për suvenire dhe gif

gatshëm i kuti prej kallaji për suvenire dhe gif

2020-10-12 hqt

e kuptoj plotësisht rëndësinë e dhuratave të krijuara bukur dhe të domosdoshme dhe dhuratave origjinale. Prandaj, për një kohë të gjatë, ne kemi zhvilluar paketime të gatshme metalike të formave dhe madhësive të ndryshme. Veryshtë shumë i përshtatshëm t'u jepni dhurata klientëve dhe partnerëve tuaj të biznesit në kuti të tilla. Ju nuk keni më nevojë të humbni kohë për të bërë kutinë tuaj të paketimit të suvenireve, thjesht blini paketime të gatshme. Kutia prej kallaji duket shumë elegant dhe e thjeshtë për tu aplikuar.

Ready-made tin box packaging

Lloji i paketimit të dhuratave (në kuti)
Ne tërheqim vëmendjen tuaj për disa mundësi për kuti dhuratash të bëra prej metali, të cilat janë krijuar për të siguruar një zgjidhje të shpejtë me suvenire të paketuara. Vendos logon në kapakun e kutisë dhe voila, je gati të shfaqësh dhuratën tënde. Të shpejtë dhe të lirë!

Për më tepër, kjo paketim kallaji do të mbahet nga klientët dhe partnerët tuaj për një kohë të gjatë, sepse mund të shihet nga praktika që paketimet metalike nuk do të hidhen si paketimet e kartonit, por do të përdoren për ruajtjen afatgjatë të objekte dhe suvenire. Tani imagjinoni që logoja juaj të shfaqet në kapakun e një kutie të tillë metalike dhe t'ju kujtojë gjatë gjithë kohës, dhe të shkaktojë një lidhje të këndshme midis jush dhe kompanisë. A nuk është ky rezultat i një dhurate apo dhurate?

Kuti prej llamarine drejtkëndëshe
Madhësia e kutisë: 9.3x5.7x2.1 cm
Pesha: 33.47g
Materiali: kallaj.
Prodhimi: Kinë

Kuti prej llamarine
Madhësia e kutisë mesatare: 15,3 cm në diametër dhe 7,5 cm në lartësi.
Pesha: 33.47g
Materiali: kallaj.
Prodhimi: Kinë

Avantazhet e kutive metalike të gatshme

Metal boxes in a printing factory warehouse
In our modern printing factory, various tin boxes are displayed. We draw your attention to the various metal packaging used for various tasks. Our metal boxes are suitable for small and small gifts and large items. We not only have ready-made tin boxes, but also cardboard boxes. The ready-made packaging in the warehouse eliminates the complex problems of making boxes from scratch and speeds up the entire production process. All you have to do is paint the box and then put the gift in it. If you need to donate fragile items, we recommend using special fillers, which we also sell with the box.

Tin Packaging-Made in China

Prodhimet tona janë bërë nga materiale kineze. Duke blerë kutitë tona metalike, ju jo vetëm që mund të kurseni kohë dhe para, por gjithashtu të ndihmoni prodhuesit vendas. Duke blerë paketim të përfunduar për të zgjidhur problemet tuaja, ju mund të ofroni mbështetje për prodhimin e produkteve suvenire në Kinë. Duke vendosur një porosi me kompaninë tonë, ju mund të kontribuoni në projektet e ardhshme.

Kutitë metalike të gatshme ndihmojnë vitin e ri

When the long-awaited New Year comes, everyone tries to please close friends, colleagues and business partners. Of course, everyone began to prepare all kinds of unforgettable gifts and souvenirs. However, no matter what you give as a gift, you need to pack it, and then a major question arises: how and how to pack the gift? Moreover, this packaging will carry your company's logo, while being reliable and memorable. We are here to rescue! In the printing factory, we provide ready-made tin boxes. We provide you with a variety of shapes and sizes so that you can pack different souvenirs and gifts. In addition, in order to improve safety and make the gift look more beautiful, we recommend using special colored fillers in the box. And of course,

Logo printing on tin packaging

Shtypje UV në paketimin e përfunduar të dhuratave nga fletë kallaji
Ne ofrojmë shërbime për aplikimin e logove në kuti metalike të përfunduara. Ne kemi një rezervë printerësh UV që mund të aplikojnë imazhe me ngjyra në çdo paketim të kallajit dhe kartonit. Ky shërbim do të jetë gjithmonë i dobishëm për ata që planifikojnë të porosisin kuti prej kallaji të gatshëm me logon e kompanisë. Pajtohem, është shumë e përshtatshme të porosisni versionin e shtypur gjithëpërfshirës në një fabrikë shtypi, pa pasur nevojë të shkoni në kompani të tjera dhe nuk do të humbni kohën dhe paratë tuaja të çmuara. Përveç kësaj, nëse porositni një porosi komplekse duke përfshirë paketimin e kanaçes nga ne, ne do të japim më shumë ulje të kostos së shtypjes dhe vetë produkteve të kallajit. Koha mesatare për të aplikuar logon në metal është 3 deri në 10 ditë pune.

 

Top