Lajme


Shtëpi / Lajme / Përdorni teneqe çokollate ose tinplate për paketim të sigurt për ushqim

Përdorni teneqe çokollate ose tinplate për paketim të sigurt për ushqim

2020-01-01 hqt

Paketimi i Ushqimit për Fytyrën: Teneqe Çokollate, Kanaçe Ushqimore dhe Kontejnerë Ushqimi

 

The modern packaging industry relies on a wide range of packaging materials to offer an easy to use to concept to customers. Despite having a vast number of materials at their disposal, many food industry considers tin to be one of the leading material. For instance, the chocolate industry has become a fan of Chocolate Tins.

They understand that using tins for their chocolate warping, they can add colors and bring life to the packaging. Likewise, several other industries are becoming a fan of the tinplate. The limitless possibilities of using it and the endless benefits make it the top priority of every smart business.

In the course of this article, we will be talking about how different brands incorporated tin packaging in order to make a statement.  Of course, we will also shed some light on the background of tin packaging and why it holds this much importance. So, without any further delay, let us get straight to it.

 

Tabela e Përmbajtjes

A bit of a History

Metal Packaging and Food Industry

Brands Making Statements Via Tin Packaging

Përmbledhje

 

A bit of a History

 

The history of metal is perhaps longer than any other material. Human being has been consuming metal for about 11,000 years now. Although, in the beginning, the main objective of metal was to create tools, jewelry, and weapons, but at later things, it becomes part of several things.

Even back then, people sometimes did create small containers to hold significant religious items and precious substances. Since it was very easy to make containers with wood or clay, thus only the affording uses to enjoy the luxury of a metal container.

It was during the industrial revolution that metal become an important material for (chocolate tins) packaging at a large small. The mass production quantity made it easy for metal to gain prominence. With the development, people discovered that some materials were better than others.

For example, Iron was something that you could not use with something moist due to its ability to rust and generating spawn bacteria. It could lead to some life-threatening diseases. For food, Tin was the top priority.

Initially, the British Royal Navy’s food was packed using Tin.  People even started packing other food items to use tins. It was sometime later than the use of stainless steel became common.

Often the stainless steel came in conjunction with a tin coating. Likewise, in the 1950s Aluminum also become an important element for packaging. All these materials tend to offer endless benefits. However, tin seems to be among the top since the beginning.

The modern metal packaging is not made up of pure tin; on the contrary, it comes in conjunction with other substances including magnesium, aluminum, steel and a number of coatings. The use of tin as the material became so famous in the packaging industry that in the infancy of modern metal packaging tin becomes a synonym for all types of packaging (chocolate tins).

 

Metal packaging and Food Industry

 

Even now, metal packaging holds great importance in the food industry especially the tin packaging. Here cans and tin packages hold a lot of wide variety of food items ranging from beef stew to corn. In the food space, something that has the ability to black the aromas and light is imperative.

Similarly, tin offers safety and durability. It also is convenient for many other reasons. Sometimes the beverage industry uses can that is of aluminum mainly because it is extremely malleable and light in weight.

For prepared food and vegetables, the industry is a fan of steel cans as the material offers strength. It can withstand extreme weather conditions. Most consumers believe that can offer standard product experience. It is a well-known paradigm. We tend to get more of our favorite products in tins and cans including all sorts of confections, Chocolate Tins, sweets, dairy products, tobacco, power supplement, coffee and baby formula.

Even though tin is widely popular in the food industry, it is not limited to it. On the contrary, it is diverse in the packaging industry. Tin is the perfect choice for items that require a touch of luxury with durability. The class that tin offers makes it a favorite of many.

 

Brands Making Statements Via Tin Packaging

 

Me kalimin e viteve, markat e kanë kuptuar rëndësinë e paketimit të kallajit. Ata e dinë që për të shtuar klasin dhe prekjen elegante të paketimit, ata kanë nevojë për të përdorur kallajin. Disa marka po bëjnë një deklaratë përmes paketimit të kallajit.

Më poshtë, ne do të nxjerrim në pah industritë kryesore që priren të shijojnë shumë paketimin e kallajit.

 

Biskota Fortnum dhe Mason

 

Biskotat e Fortnum dhe Mason dolën me një paketim kallaji që ishte në sinkron me zërin e tyre të përgjithshëm minimalist të markës. Paketimi i tyre i la konsumatorët në frikë. Ishte një kombinim perfekt i shfaqjes, dizajnit dhe elegancës së produktit.

 

Pse dallohen?

 

Paketimi ofronte ngjyra të gjalla. Dizajni merr frymëzim nga porcelani i imët dhe qeramika dekorative. Paketimi rriti objektin më të zakonshëm të përdorur në kohën e çajit. Bënë që kutitë të ndjehen të veçanta dhe unike.

Kishte gjashtë modele të stileve të ndryshme në dispozicion dhe secili prej tyre ishte i një lloji. Dukej se modeli u vizatua me dorë. Dizajni shumëngjyrësh u kthye në jetë kur shtypet në Tin. Mbi të gjitha, kallaji ka aftësinë të sigurojë ngjyra të jashtëzakonshme.

Çdo kulturë përfaqëson një aromë të biskotave. Dizajni i secilës kulturë tenton të zbatohet për të hartuar në një shkallë të ndryshme, energji hyrëse, një ritëm rifreskimi dhe një larmi në të gjithë gamën. Për të siguruar që dizenjimi i pllakës jep një ndjesi pak të veshur, kompania e trajtoi atë. Paketimi tani duket diçka që është duke u përdorur mirë dhe e dashur në vend të pacenuar dhe të freskët.

Kutitë e formës cilindrike kishin emrin e markës të gdhendur në pjesën e sipërme në ar. Mbulesa është gjithashtu prej metali dhe do të duhet ta rrotulloni në mënyrë që ta hiqni atë.

 

Puthjet e Nostalgjikes Hershey me Tokolata

 

When it comes to chocolates, we all have heard about the famous Hershey’s kisses. These are perhaps one of the best chocolates in the world. Hershey's decide to bring back some old memories, by incorporating a beautiful tin box.

 

chocolate-tins

 

 

 

Pse dallohen?

 

Hershey’s has been selling chocolates for many years now. They wanted to give something more to their best selling. They believed that when an ordinary box of chocolate won’t do, it is time to upgrade yourself to luxurious packaging.

Hershey's introduced a vintage chocolate box filled with Hershey’s kisses. The box tends to give the vibes of the candy wrappers from the early 1900s, right after the company owner, Milton Hershey, launched its first factory.

The brown square box comes in two pieces, the container, and the lid.  The container is of the plain colors, however, the lid does contain information elegantly etched in white color. You will find the name, the logo and other basic details on the lid.

All and all, the beautiful packaging ensures that the box is perhaps and heartwarming gift for a chocolate lover.

 

The Good Life Company (TGL.Co)

 

Another great example of tin packaging is by The Good Life Company. The packaging speaks luxury and elegance. It reflects the company’s sophisticated and luxurious image. The packaging tends to enhance the overall image of the company.

 

Pse dallohen?

Kutia ofron një kombinim të së kuqes së gjallë me një nuancë ari, ngjyrat tipike mbretërore. Në thelb ka një kuti me tre pjesë me një palosje të jashtme me 5 panele. Palosja e jashtme është e dërrasës së fortë. Ju do të shijoni një fletë të kuqe me një fund mat në shtresën e jashtme.

Për të siguruar kutinë, në panelin përfundimtar të mbylljes ekziston një bravë magnetike. Për, për të përmirësuar më tej pamjen, ka një fije ari të bashkangjitur në panelin përfundimtar të mbylljes. Përveç shtimit të hirit, shkel vepron si një ndihmës për hapjen e kutisë.

Sapo të hapni kutinë, do të hasni në një tabaka të brendshme premium me dy pjesë. Tabaka është gjithashtu e dërrasës së fortë. Për të shtuar një prekje mbretërore në tabaka, ata kanë përfshirë një fletë ari të përfunduar me mat.

Tabaka përmban katër njolla rrethore, tre nga këto lojëra elektronike përmbajnë kontejnerë prej kallaji, pasi e katërta ka një sitë. Kallaji përmban luksin; ata kanë një logo TGL të stampuar në kapak dhe vijnë në ngjyrë ari.

Kapaku rrethor vjen me një rreshtim të brendshëm plastik për të siguruar që kapaku të ketë një kapje të fortë. Bërja e kësaj siguron që gjethet e çajit të mos depërtojnë lagështi.

Të gjitha dhe të gjitha, TGL Co ofron një pamje mbretërore. Ajo ofron një përzierje perfekte të përkatësisë etnike dhe thjeshtësisë. Paketimi shfaq një ndjesi mbretërore dhe tradicionale. Isshtë ideja perfekte për të marrë frymëzim për markat që kërkojnë një ide të shkëlqyeshme paketimi.

 

Teneqet e rafinuara të çokollatës

 

Çokollatat GLI AFFINATI janë të famshme jo vetëm për shijen e tyre të jashtëzakonshme, por edhe për paketimin e tyre klasik. Ata janë shitësi i parë i çokollatave në llojin e tij. Ju do të jeni në gjendje të shijoni një çokollatë me aromë përmes një procesi natyral.

 

Pse dallohen?

 

Paketimi ofron një dizajn elegant dhe klasik. Kompania përdor kanaçe të holla për të prishur çokollatën në një mënyrë mbretërore. Etiketa vjen në ngjyra të bardha dhe është e zbukuruar me mbishkrime në ar. Kjo përshkruan markat, vendndodhjet e saj dhe llojin që ofron.

Çokollata është aromatike me shtatë elementë të ndryshëm për të siguruar prodhimin e unikes. Po, çokollatat erdhën në edicione të kufizuara. Shtatë aromat kryesore përfshijnë vazo, rrëshira, erëza, barishte, lule, çaj dhe duhan.

The packaging perfectly represents the motto “less is more”.  The sleek design revolutionizes the chocolate packaging. It has raised the bars and other companies, especially the upstarts need to focus on how they have created something extra-ordinary using tin packaging.

 

PaperBoat

 

A brand that aims to create childhood memories with its outstanding, unique and classic drinks. The brand came up with a packaging that would leave you amazed.

 

chocolate-tins

 

 

Pse dallohen?

 

The main aim of their packaging is to stay true to their brand voice i.e. bringing back the old memories. Their festive packaging is no different. The illustration on the box is something similar to that of a memory box or a treasure box that one would keep as a kid for the most important things.

The box is made up to two-piece tin plates and there is lacquering inside of those these piece i.e. the container as well as the lid. The use of a modern technique, offset printing, to print the box. The box has 5 colors, green, white, black, yellow and blue. There are certain areas with UV processing and they are highlighted in gloss.

The packaging is unlike the traditional glossy one. It does not come with traditional designs. It perfectly uses mild colors to bring back beautiful memories. By looking at the box, you will notice how great it looks.

 

Lexoni Rreth: personalised tin lunch box

 

Përmbledhje

 

The brand with customized packaging sees a 34 percent increase in sales, the number further goes up when they use the tin as the packaging material. There is no doubt that Tin has been able to help brands see out. Its ability to stand out makes it the first choice of not only well-established brands but also for up starters.

The first wise thing to do is to choose tin as your packaging material, and the second is to ensure that you opt for the leading tin-packaging manufacturer. With so much competition, it is difficult to find a company that offers outstanding quality in tin packaging.

Nonetheless, we do have tin-packaging, the company has been the leading domestic as well as international manufacturer of decorative, and distinctive in packaging. They offer a board range of sizes and market-tested shapes.

The company incorporates the latest design as well as technology trends to stay ahead in the competition. Regardless, the style and the type of tin packaging many it be Chocolate Tins, Tea leave containers or box containers you want, they are your one-stop for all tin packaging solutions.

You can choose from their wide range of designs, or even provide them with one of your own, they will simply bring that design into life. There is no doubt that they are the best especially when it comes to wrapping your products in beautiful tin containers.

Top