Lajme


Shtëpi / Lajme / Rëndësia e dizajnit të paketimit për teneqe me shumicë çaji

Rëndësia e dizajnit të paketimit për teneqe me shumicë çaji

2020-07-30 hqt

The boxes are single-walled containers that are mainly molded with the pulmonary instructions on the backplate, before being specially designed to pack various products. The backplate was gradually replaced by steel without tin, reinforced with a thin layer to prevent rust. With the exception of recent food cans, today's containers are used as marketing tools in order to provide a luxurious image to the content and do not necessarily serve the packaging function much, as there are several options on the market. Despite this, teapots have a long history and an exciting history that you should also explore.

Previous tea box operation

These first tea boxes were very expensive because the only practical procedure was by hand. People were able to mechanically hammer iron sheets and place them in a molten metal box. The resulting cloth was then immersed in a salt bath, where it created a warm atmosphere. Craftsmen with muscles and skills were therefore able to cut the various leaves at ideal ends and parts of the body. The bodies were hammered to death before the ends could be welded in place.

Through such a rigorous process, even the most experienced craftsman could make an average of ten boxes a day and nothing more. If there were special editions of these boxes, it could take more time and skill, which also means that the number of boxes produced daily, could significantly decrease.

Current tea box operation

Over time, however, mechanization was introduced, which helped to speed up all of these processes. In ancient times, boxes were used to store various items, such as tea, coffee, and chocolate. This is due to the hermetic seals that keep the products fresh and safe for human use. At the same time, the media ads did not appear; therefore, advertisers could use the boxes to advertise their products in the most colorful way possible.

Tea is one of the healthiest drinks, so it is always allowed to keep it in excellent condition. One of the best ways to store tea is to store it in an airtight container and protect it from moisture and light penetration.

This is exactly the concept behind the teapots: to seal and protect the tea against external elements that can affect its quality.

A tea box is basically a stainless steel tin, usually measuring 15 cm in height and 10 cm in diameter, where the tea is stored and sealed with a lid. Whether you like your tea on a large scale or in a bag, a tea tin is the unsurpassed preservation option.

wholesale tea tins-detail

Wholesale tea tins materials

Currently, wholesale tea tins are available in various models, shapes, materials, and sizes. Few are made of tin, despite the name. A new range of materials is used, such as porcelain, glass, and even wood. Some are round or octagonal in shape, where you can place loose tea leaves directly. Others have mini compartments with individual stamps inside the box for those who want to store their tea separately. Depending on how they are stored and how often the lid is opened, high-quality teas can be kept fresh for up to a year.

Ju do të befasoheni me gamën e gjerë të produkteve në dispozicion kur blini teneqe me shumicë çaji. Dizajnet tërheqëse dhe të sofistikuara e bëjnë të vështirë zgjedhjen me të cilën dëshiron të shkosh në shtëpi. Disa janë shumë të shtrenjta, me çmim deri në qindra dollarë, por nëse doni të bini dakord për një kuti çaji shumë më të thjeshtë, ka shumë dyqane në dispozicion ose në internet që ofrojnë të njëjtën hapësirë ​​ruajtjeje.

Përdorime të tjera të teneqeve të çajit

Tani, nëse mendoni se slats kanë për qëllim vetëm ruajtjen e çajit, mendohuni përsëri. Ka shumë më shumë gjëra që mund të bësh me një kanaçe të zbrazët sesa ta hedhësh atë në plehra. Ata vijnë nga e gjithë bota dhe të gjitha vendet ku kanë një dizajn unik. Thënë kjo, kutitë e çajit do të bëjnë një zbukurim të mrekullueshëm, të tilla si pjesë qendrore, vazo dhe mobilje shumëngjyrëshe. Ato mund të përdoren gjithashtu për të ruajtur ushqime të tjera, të tilla si biskota dhe makarona. Nëse keni një zyrë në shtëpi, mund t’i përdorni për të mbajtur stilolapsa dhe lapsa. Idetë janë të pafundme.

There is an infinite number of products that invade the market, be it food or drink. The essence of the packaging is important for all products and consumables. Only when you pack it, the product is very attractive. If you look at the dining table in a large department store, you can see that there would be a special counter for sweets, snacks, and pretzels well decorated with special lights and other screens to attract customers. It would be particularly attractive to impressive young people, who are easily attracted by the vivid and vibrant colors and the design that is an important part of the package.

Packaging design

Teneqet me shumicë të çajit prodhohen veçmas nga ndërmarrjet që synojnë të hartojnë kuti për qëllime të ndryshme. Këto shqetësime adresohen nga industria ushqimore për nevoja të . Dihet që të gjitha produktet duhet të jenë të paketuara mirë për të arritur tek konsumatori në mënyrë të sigurt. Këtij i shtohet një faktor tjetër që e bën modelin shumë tërheqës për të tërhequr vëmendjen jo vetëm të fëmijëve por edhe të njerëzve që kanë fuqi blerëse. Researchshtë bërë shumë hulumtim për të vendosur konceptin, logon dhe ngjyrën e përfshirë në paketim.

Shumica e restoranteve të ushqimit të shpejtë kanë ambiente të brendshme të kuqe dhe paketim të kuq. Skuqja besohet se shkakton uri, duke bërë që njerëzit të shpenzojnë më shumë në këto zinxhirë ushqimorë. Po kështu, paketimi i ushqimit është shumë i këndshëm për të krijuar kuriozitet për personin e interesuar në produkt, pavarësisht nëse bëhet fjalë për produkte të thjeshta siç është kafeja. Teneqet me shumicë të çajit që janë të paketuara në mënyrë tërheqëse duket se kanë standarde më të mira se kutitë e kafesë me pluhur që nuk janë të paketuara mirë.

Cilësia e teneqeve të çajit

Qofshin ëmbëlsira, biskota apo sende thelbësore si kafe ose çaj, çdo produkt për shitje duhet të jetë i paketuar mirë. Ne shohim shumë teneqe bukuroshe tërheqëse të disponueshme në dyqane. Këto kuti janë përgjithësisht të ripërdorshme, sepse janë bërë me kuti plastike ose ushqimore që janë të sigurta dhe higjenike. Cilësia e teneqeve me shumicë të çajit është gjithashtu shumë e rëndësishme, pasi produktet duhet të dërgohen në disa vende dhe produkti nuk duhet të dëmtohet para datës së skadimit të produktit.

Në këtë botë të marketingut, është e rëndësishme të siguroni teneqe çaji me shumicë me cilësi të lartë. Së bashku me këtë janë po aq të rëndësishme teknikat e dizajnit të paketimit dhe paketimit. Vetëm kur gjithçka prishet mund të jeni i sigurt se keni një produkt me një lëvizje të shpejtë në treg.

Top