Lajme


Shtëpi / Lajme / 7 fakte mahnitëse rreth prodhuesve të kallajit të shisheve të verës: (Rishikimi i kutisë së shisheve të verës 2020)

7 fakte mahnitëse rreth prodhuesve të kallajit të shisheve të verës: (Rishikimi i kutisë së shisheve të verës 2020)

2020-11-12 hqt

Cili është ndryshimi midis një fuçi metali dhe një kuti metalike?

 

Wine Bottle Tin Manufacturers

Nga Can Opener tek prodhuesit e kallajit të shisheve të verës

Today you won't surprise anyone with wine bottle tin manufacturers. But, unfortunately, the overwhelming majority of beer lovers associate a can with something low-quality, cheap and wrong, so to speak. This stems from transnational corporations. These were among the first to use this type of packaging. But what exactly prompted them to turn to this beer container?

Problem # 1

Let's start with facts from history. The first request for the production of cans for bottling beer was received by the largest packaging company American Can Company (CANCO) back in 1909. The developers faced with two main tasks. Those require solutions to translate the idea into reality.

The main problem with the beer can at that time was the need to eliminate the "metallic taste". In general, we managed to cope with it. Although in 2019, more than 100 years later, there are wine bottle tin manufacturers. They claim that the taste of beer from a can is “not the same”.

Wine bottle tin manufacturers: Pressure of the beer

The second problem was the pressure of the beer, as it contains carbon dioxide. It makes the beer “carbonated”. Previously, canned food manufacturers have not faced such problems, and pressure has not been such a matter of principle.

Wine Bottle Tin Manufacturers in china

To maintain the original flavor and carbonation in the beer, the can had to withstand a pressure of about 80 pounds per inch. This problem also solved back in 1909. Thanks to technical progress! It would seem that nothing prevented the launch of new high-tech packaging on the US market. But the project was implemented only 30 years later, and this is due to prohibition in America.

Industrial production

By the early 1930s, wine bottle tin manufacturers had developed a can strong enough to withstand the pressure of a poured beer. They also finally solved the can lining problem by using a resilient plastic called Vinylite.

Tests with Pabst beer were successful. But large breweries were afraid to use the novelty until the can was tested on the real market. Therefore, in June 1934, test packs of four cans of beer were delivered to 1,000 homes in Richmond, Virginia. Each package came by a questionnaire asking questions about the new package.

To the surprise of large corporations, the results were better than anyone expected. The new packaging got approval by 91% of respondents. And 85% said that beer tasted more like draft beer. They drank in bars than the same beer, but bottled. By January 1935, Kruger's beer was very popular throughout the city.

Modern wine bottle tin manufacturers

Since the launch, wine bottle tin manufacturers have undergone a number of changes. Until they came to their modern look, familiar to you and me.

The very first Flat Top Style beer can was a lighter and thinner version of the familiar can. To open such a can, a special device such as a can opener was required. But with all the inconvenience this type of beer can lasted until 1970.

Prodhuesit e kallajit të shisheve të verës konike Prodhuesit e
kallajit të shisheve të verës replaced the cans with a conical lid in the 50s by the Pull Tab or Tab Top Style. These were as similar as possible to the current beer cans and were already produced with a prototype of the modern "key". The principle of his work was the same as now - you pry the lock with your finger and the bank opens. The disadvantage that served as the rejection of this type of "key" was that beer consumers threw it away. From which pets and children often suffered.

Wine Bottle Tin Manufacturers and suppliers

Lidhja bankë-fuçi

Let's go back to the main complaint about the beer can - the metallic taste. In most cases, this is the argument that comes first when talking about the differences between bottled and canned beer. But where does this metallic shade come from, and is there any? Let's figure it out.

First, a beer can is not the only metal container for pouring beer. In addition to the glass bottle, there is also the most widespread in the beer world - a metal keg. It is the main container for draft beer. After all, we all love, having come to the bar, order a glass or two of beer from the tap.

Cili është ndryshimi midis një fuçi metali dhe një kuti metalike?

And no one ever talks about how they taste a metallic taste in draft beer. So what's the difference between a metal keg and a metal can? And why does one beer have this notorious taste, while the other does not?

The fact is that in a beer can the beer does not actually come into contact with metal. Because the metal is outside the can. But when opening and drinking beer, not from the glass, but from the can itself, we feel the aroma of metal. That is, it's not about the can or the beer, but about our perception. Therefore, in order to eliminate the taste of metal, it is necessary to pour the beer into a glass. It's simple.

Në përgjithësi, kallajit të shisheve të verës si një mini-fuçi. Falë së cilës ju merrni birrë të freskët tërheqëse, si në barin tuaj të preferuar, për vetëm një pjesë, personalisht tuajin. Për më tepër, ndryshe nga birra nga një fuçi, birra nga një kanaçe bie në kontakt me oksigjenin drejtpërdrejt në momentin e hapjes dhe derdhjes në një gotë. Prandaj, ju merrni birrë pikërisht ashtu siç e kishte menduar birraria dhe ishte prodhuar në fabrikë birre. Sipas mendimit tonë, ky është një avantazh i padyshimtë!

Kavanoz ose shishe: kallajit të shisheve të verës

Kanaçe gjithashtu ka disa përparësi mbi shishen. E para dhe më e rëndësishmja, një kanaçe birre nuk lejon rrezet e diellit, ndryshe nga një shishe birre. Isshtë bërë kryesisht nga qelqi i lehtë, kafe ose jeshil. Xhami i errët mbron nga rrezet e diellit shumë më mirë se xhami i lehtë, por shumë më keq sesa mund alumini.

Kjo thjeshton shumë kushtet e magazinimit, mosrespektimi i të cilave mund të ndikojë në shijen e birrës tuaj të preferuar, duke e ndryshuar atë shumë më mirë.

Avantazhi i dytë është logjistika e thjeshtuar dhe një çmim përfundimtar më i ulët. Pajtohem, është shumë më e këndshme të marrësh një produkt me cilësi të lartë për më pak para.

Banka si një mjet marketingu për prodhuesit e kallajit të shisheve të verës

Një arsye e rëndësishme që shumë birrari moderne (artizanale dhe jo vetëm) kanë filluar të kalojnë në një linjë për mbushjen në shishe të birrës së konservuar është modeli. Forma dhe zona e kallajit të shisheve të verës  të vendosin më shumë informacion për konsumatorin. Do të tërheqë një blerës potencial.

 

Fabrika e birrës Skoceze BrewDog dikur doli me një lëvizje origjinale reklamuese me kanaçe të varietetit të saj më të njohur Punk IPA. Një punonjës i harruar kinse i linjës së shisheve në fazën e shënjimit, në vend të një date, nokautoi një shpjegues shumë të zakonshëm.

Përfundim

Fatkeqësisht, asgjë në botë nuk është perfekte. Dhe madje edhe prodhuesit e tillë të kallajit të shisheve të verës alumini kanë të meta. Një nga ato kryesore është mungesa e sedimenteve të majave. Criticalshtë kritike për shumicën e birrarive. Mjerisht, gjatë këtyre proceseve, dioksidi i karbonit lirohet, presioni rritet dhe kanaçe thjesht mund të shpërthejë.

Arsyeja e dytë është më tepër estetike. Muchshtë shumë më e këndshme të mbash një shishe birre në duar, megjithëse zgjidhja më e mirë është.

Top