Lajme


Shtëpi / Lajme / Prodhuesit e Kuti prej Tin: Udhëzues për Desing për Arte Perfekte

Prodhuesit e Kuti prej Tin: Udhëzues për Desing për Arte Perfekte

2020-06-15 hqt

Prodhuesit e Kuti prej kallaji: Zgjedhjet kryesore për përsosjen e punës artistike për shtyp

For years, consumers have been falling in love with unique, beautiful, and robust tin-packaging. Their ability to be recycled further adds to their appeal. There is no denying that tin packaging ensures not only product safety, but also makes it possible for you to add your personal aesthetic touch to it. However, for this particular purpose, tin box manufacturers recommend the guide below to prepare your artwork for printing.

These rules are not a done thing. Of course, you can add and subtract what you like. Nonetheless, do they provide the basics for coming up with accurate printing artwork? Following these rules will help you design better.

Also, learn why tin is an excellent packaging material.

Do të keni një ide se si do të kthehej gjëja në kutitë tuaja të personalizuara prej llamarine. Pra, pavarësisht, çfarë lloji të kuti prej kallaji dëshironi, duke filluar nga kuti të personalizuara të drekës deri te kallaji i qirinjve, ju mund të krijoni një përshtypje tek konsumatorët tuaj.

Nëse keni nevojë për më shumë detaje se si ta bëni përshtypje konsumatorin tuaj, shikoni në postimin tonë në blog "Si të krijoni një përshtypje me kuti prej kallaji të personalizuar".

Prodhuesit e Tin Box: Udhëzues për Përgatitjen e Arteve për Shtypje

Për të përfituar më të mirën nga marka juaj, duhet të keni veprën më të mirë artistike. Mbi të gjitha, paketimi, kombinimi i ngjyrave, modeli dhe modelet tuaja përshkruajnë ato që ndodhen brenda saj. Për t'u lidhur me konsumatorët në një treg të mbushur me njerëz, është thelbësore që të keni paketime tërheqëse dhe tërheqëse të vëmendjes.

The right kind of packaging would help you retain not only the current consumers but also help in attracting new ones. Therefore, we recommend spending quality time on designing your artwork. Even the major companies tend to spend hours and millions on advertising their brand.

In most cases, the brands are designed with several factors in mind. For instance, types of faces, color schemes, final print, among others are part of the developmental process. Your template is like your canvas so, you can add whatever you want to.

However, it comes with limited space, thus, you need to use that space with great care. After all, rightly used space would generate positive results and vice versa. Once you have a template, answer the following questions.

  • Logo Placement, do you want the logo to be center or front?
  • Is it a good idea to add your contact details? Moreover, is there room for adding the details of both contacts as well as social media?
  • Do you believe that less is more?
  • Do you need to incorporate a full paragraph of text along with a full-colored photo?

These are some important questions that require answers before you head onto the next step. Thus it is imperative to answer them. After all, answering them would help you achieve the perfect print.

Cutter Guides

Using a cutter guide will help you achieve accuracy in your artwork.  So, for the creation of flat metal prints of the artwork, the factories use the cutter guide. Later these prints are converted into tin boxes. If your objective to achieve seamless tins, most prodhuesit e kutive prej kallaji would recommend printing solid colors to the body.

Ju gjithashtu, ngjyrosni ngjyra të forta në skajet e kapakut në kombinim me trupin ose vetëm skajet e kapakut. Kjo kryesisht varet nga mënyra se si keni menduar për modelin tuaj. Arsyeja prapa kësaj është shtrirja që i nënshtrohet veprave artistike ndërsa prodhuesi merr formë.

Shtoni modele ose shtypni tekst në kapak ose në bazën e kutisë suaj të kallajit të personalizuar. Më poshtë, është Figura e një modeli udhëzues PRETS.

Shënim: Ky është një model i përgjithshëm, mund të ndryshojë nga prodhuesi në prodhues.

Do të ishte mirë të pyesni prodhuesin tuaj për udhëzuesin përkatës të prerësit. Pas plotësimit të plotësimit të udhëzuesit për prerës, është koha ta dërgoni në fabrikë.

Aty, ata do të krijojnë prototipin e veprës suaj artistike.

Tin Box Manufacturers

Kuptimi i madhësive të pikave

Having a clear understanding of the point sizes is important. As it would define the future of your artwork on tin boxes. For starter, let’s focus on what exactly is a point.

In simple words, we can say that is it the smallest whole unit of measure. To define a point’s measurement, you would need the height of lettering. Every inch approximately has 72 points. In order to alternate the point size without a lot of hassle, we recommend using Adobe Illustrator.

Adobe Illustrator allows point editing with standard font size either with Arial or Times New Roman to be 12pt. After you are done selecting letters, you then need to focus on whether these littering will be printed properly as well as consider their legibility.

In case, you think littering is too small, a good idea to add to their volume is printing-infills. They would instantly make the text more prominent.

There are certain surfaces that cause the printing to bleed. The reason being, the applied ink tends to run out from the edges. The good thing about this is that most of the time is not noticeable. However, if you desire perfection, ask the prodhuesit e kutive prej kallaji to avoid such minor mistakes.

Moreover, the spread of ink can be troublesome especially when there are minute details and small text present in the design. Further, it would lead to infill, further reducing the quality of the printed product. To ensure the legibility of the text, you need to have a minimum point size of 0.4 for metal printing.

Below, is the table for the minimum font sizes for different materials.

 

Metoda e markës Shtypja e ekranit Printim me pagesë Dixhital / Litho / Transfer Embossing / Debossing Gdhendje
Pambuku 20pt 20 pt 20pt
Metali 8pt 6pt 4pt 4pt
Kartolina / Letra 6-pt 6pt 6pt 4pt
Druri 10 f 10-pt 10 f 6pt
Jute 30pt 30-pt 30pt

 

Plastike 6pt 6-pt 6pt
Lëkure 10 f 10-pt 10 f 10 f
Qeramikë 10 f 10-pt 10 f 10 f

 

Kjo është një tryezë efektive; megjithatë, ne rekomandojmë që të mendoni për lexueshmërinë e konsumatorit në madhësinë aktuale qind për qind.

Formati i ngjyrave

Ekzistojnë dy lloje të ndryshme të formatit të shtypjes, së pari është CMYK (Cyan, Purple, Yellow dhe Black) dhe e dyta është RGB (Red, Green, Blue). Ekrani përdor RGB, ndërsa printeri përdor CMYK. Për të siguruar që printimi është i njëjtë me atë që e keni hartuar, vendosni në standardin e ngjyrave CMYK në vend të standardit me ngjyra RGB të ekranit.

Prodhuesit e Tin Box këmbëngulin të mos e humbin këtë hap të rëndësishëm. Kjo do të siguronte që printimi të jetë i njëjtë me atë të imazhit tuaj.

NOTE: When you convert your design from RGB to CMYK, it will turn a little duller. Therefore, you would have to brighten it up to have the previous impact.

AI Format

Adobe Illustrator makes it easier to work with the original logo artwork. The *ai file extension is a vector-artwork program that allows the scalability of graphics to a great extent. Despite scaling the graphics, you will not lose the resolution. Its crisp and sharp lines are perfect for printing on metal.

Original Picture Size for Tin Box Manufacturers

Having the right resolution for your images that you get to print is imperative. If they lack the resolution, the print will not come out as desired. A good rule is to use the original picture size 1:1 & 300dpi.

If you have a minimum 300dpi, it would prevent imagery pixilation.

Correct Point Size and Fine Emboss Lines

Nëse doni rezultate efektive, prodhuesit e kutive prej kallaji shmangin dizenjot me forma të ndërlikuara ose vija të imëta. Shmangni përdorimin e vijave të holla pasi ato gjithmonë do të gjeneronin rezultate joefektive. Gjithashtu, mbajtja e madhësisë së saktë është e rëndësishme.

Për shtypjen nga metali, kallaji, duhet të keni minimumi më pak se 0.4pt.

Tin Box Manufacturers in china

Përmbledhje

Mos harroni, se vepra arti është po aq e rëndësishme sa produkti që planifikoni të markoni. Prandaj, është e rëndësishme të keni produktin e duhur për punën e duhur. Ne, duke qenë furnizuesit kryesorë të paketimit të kallajit, do t'u përgjigjeshim të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me paketimin e kallajit.

Ekipi ynë i përbërësve do t'ju ndihmojë të ju udhëzoni në mënyrën më të mirë të mundshme për të siguruar që mesazhi dhe marka juaj të ketë ndikim. Thjesht sigurohuni që veprat e artit të funksionojnë me markën tuaj.

Top