Pajisjet


Shtëpi / Pajisjet / Grushtimi dhe Stampimi

Grushtimi dhe Stampimi

2020-05-23 hqt

Fleta e vogël prej metali duhet të formohet në formë duke u derdhur në makinë. Ky është procesi kryesor dhe i rëndësishëm i prodhimit të një kutie kallaji. Ky proces është i ndarë në shumë procese të vogla.

Top