Pajisjet


Shtëpi / Pajisjet / Lënda e papërpunuar metalike

Lënda e papërpunuar metalike

2020-05-23 hqt

Në përgjithësi, pas konfirmimit të porosisë, metali prej llamarina do të porositet në përputhje me specifikimet e produktit. Tinplate është një pllakë çeliku e veshur elektrolitikisht me një shtresë të hollë kallaji për qëllime mbrojtëse. Tinplate është një material i paketimit me cilësi të lartë të sigurt për artikuj ushqimorë si biskota, ëmbëlsira, çokollatë, etj. Llakja e klasës së ushqimit është e veshur në brendësi të kallajit për të parandaluar korrozionin dhe bashkëveprimin e kallajit me produktin ushqimor dhe kështu e bën atë të përshtatshëm për ruajtjen e ushqimit.

Para:
Top