Pajisjet


Shtëpi / Pajisjet / Pastrimi dhe Paketimi

Pastrimi dhe Paketimi

2020-05-23 hqt

Kuti prej kallaji i përfunduar do të pastrohet nga alkooli mjekësor dhe do të kalojë nëpër furrë përpara se të futet në kuti.

Top