Pajisjet


Shtëpi / Pajisjet / Zbulimi dhe Paketimi

Zbulimi dhe Paketimi

2020-05-23 hqt

Pas vulosjes, departamenti i paketimit është përgjegjës për pastrimin dhe montimin, vendosjen në qese plastike dhe paketimin. Kjo lidhje është puna përfundimtare e produktit. Pastrimi i produktit është shumë i rëndësishëm, prandaj puna duhet të pastrohet para paketimit, dhe pastaj të paketohet sipas metodës së paketimit. Për produktet me shumë stile, numri i modelit dhe etiketimi i kutisë duhet të vendosen në një linjë. Ajo që duhet kushtuar vëmendje në procesin e paketimit është minimizimi i hyrjes së produkteve me defekt në produktin e përfunduar, dhe sasia e kutisë duhet të jetë e saktë.

Top