Shërbimet


Shtëpi / Shërbimet / PAKETIMI I KONTRATES

PAKETIMI I KONTRATES

2020-05-21 hqt

Paketimi i Kontratës është i gjithi nën një çati

Ne kemi përvojë të gjerë në paketimin e kontratës , mbështetjen e inxhinierit dhe prodhimin e kutisë së kallajit të kontaktit me ushqimin. Ne kemi bashkëpunuar me shumë kompani ushqimore, kemi gjithnjë e më shumë njohuri për paketimin dhe kemi një ekip të pjekur në këtë fushë. 130 inxhinierë R&D mund t'ju ofrojnë këshilla profesionale mbi format dhe prodhimin. Kjo do të thotë që nëse keni nevojë të transferoni këtë pjesë të procesit, ne do t'ju ndihmojmë me produkte kallaji dhe paketim gjatë gjithë projektit.

Përveç kësaj, fabrika jonë e re me shkëlqim jo vetëm që ofron paketim të hollë por gjithashtu ofron produkte përfundimtare të gatshme për ta bërë jetën tuaj më të lehtë. Të gjitha produktet në fabrikën tonë të paketimit vendosen me kujdes në kanaçe. Ne përdorim vula rezistente ndaj ngacmimeve kur është e nevojshme. Nëse është e nevojshme, është më mirë të përdorni LaserJet për ruajtje para datës dhe të siguroheni që ato të mbesin të paprekura gjatë gjithë procesit të paketimit. Mbi të gjitha, ne jemi pjesë e vetë modelit të paketimit, kështu që e dimë që kjo është e rëndësishme për ju. Na pëlqen ta bëjmë këtë shërbim shtesë. Ne sinqerisht shijojmë kohërat e mira. Për shembull, ato kuti prej kallaji të rafinuar janë larguar nga objektet tona dhe ju gjithashtu mund t'i përdorni ato në shtëpi.

contract packing-detail

Nëse mund t'ju ndihmojmë me projektin tuaj, ju lutemi na telefononi në (86) 752 6322 263 ose dërgoni email teneqeve .

Top