Shërbimet


Shtëpi / Shërbimet / Llamarina BESPOKE

Llamarina BESPOKE

2020-05-21 hqt

Paketimi i kallajve me porosi është pika e ndryshimit që e bën markën tuaj të dallohet ose të ulet në raft. Me përvojë mbi 20 vjeçare, ne sigurohemi që marka juaj të jetë ajo që tërheq vëmendjen.

Kufiri i vetëm është imagjinata juaj. Nëse mund ta vizatoni në letër, ne mund ta bëjmë atë nga llamarina.

Ne kemi mbi 20 vjet njohuri dhe përvojë në prodhimin dhe shtypjen e kallajit ju garanton menaxhimin dhe drejtimin më të mirë kur krijoni një kallaj të ri. Ne kemi një gamë vërtet të gjerë të veglave dhe formave që na mundëson të ofrojmë një larmi formash, stilesh dhe madhësish pa investime ose kosto për vendosjen. Sasia minimale e porosisë për teneqe me porosi është zakonisht rreth 3,000 copë. Ekipi ynë i shitjeve është i gatshëm të diskutojë më shumë detaje për nevojat tuaja të paketimit.

despoke tins-detail

Nga koncepti te shpërndarja një partner

Ne punojmë me marka lokale dhe globale duke bërë që sasitë të formohen nga 3, 000 në 1, 000, 000 njësi. Çdo klient është i rëndësishëm dhe ne gjithmonë e vlerësojmë dhe respektojmë që është marka juaj me të cilën po punojmë:

  1. Prova PDF në mënyrë që të mund të shihni se si dizajni juaj do të ulet në teneqe.
  2. Ne gjithmonë prodhojmë mostra para-prodhimi për 'regjistrimin' tuaj.

Dorëzimi

Depot tona të gjëra në Mbretërinë e Bashkuar dhe Evropiane na lejojnë të mbajmë stok në rast se nuk mund t'i merrni të gjitha në një dërgesë.

Nëse mund t'ju ndihmojmë me projektin tuaj, ju lutemi na telefononi në (86) 752 6322 263 ose dërgoni email teneqeve .

Top