PRODUKTI I DREJT ME ÇMIM

Këto nuk janë domosdoshmërisht të gjitha produktet tona, të gjitha kategoritë mund të personalizohen, të mirëpritur të konsultoheni.

Teneqe çokollate

Prodhuesi i kutisë së teneqeve prej çokollatë metalike të Kinës ofron shërbime të mira të modelimit, formimit, prodhimit dhe transportit. Koncesionet e çmimeve të fabrikës.

China's professional chocolate can manufacturer, specializing in the production of tin boxes, chocolate can processing, chocolate can customization, etc. Widely used by chocolate brands, chocolate jar gifts, good product quality, good service, and prompt delivery. The products have been successfully sold to the United States, Britain, Germany, France, Italy, Spain, Japan, and more than 30 countries and regions such as South America and Southeast Asia.

Paketimi Brother, i vendosur në Huizhou, Kinë, është një prodhues profesional i produkteve të kuti kallaji duke përdorur kanaçe çokollate si lëndë të parë. Kompania është ngjitur me Guangzhou, Shenzhen, Hong Kong, dhe ka transport të përshtatshëm. Ajo mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 8,000 metra katrorë. Ka linja të shumta prodhimi, qendra të prodhimit dhe përpunimit të mykut, dhe seminare paketimi pa pluhur në nivelin 100,000. Kapaciteti i prodhimit mund të arrijë 20 milion kanaçe në vit.

Top