PRODUKTI I DREJT ME ÇMIM

Këto nuk janë domosdoshmërisht të gjitha produktet tona, të gjitha kategoritë mund të personalizohen, të mirëpritur të konsultoheni.

Shtëpi / Produktet / Teneqe për Paketimin e Ushqimit / Teneqe për Biskota dhe Biskota
Teneqe për Biskota dhe Biskota

Kina importoi biskota dhe biskota kallajsh me cilësi të lartë të ushqimit me shumicë, kuti kallaji mund të personalizohet kuti kallaji unike e punuar me dorë, sipas kërkesave tuaja.

Tin-packaging is one of the companies specializing in providing food can packaging services, always providing customers with high-quality packaging tin cans and services based on international packaging standards. So far, it is one of the high-quality tin can packaging manufacturers in China. The main food cans are food tin box, medicine tin box, gift tin box, wine tin box, souvenir tin box, biscuit tin box, and many other products. At present, the company has a food can factory with a modern plant area of 25,000 square meters The factory is located in Huizhou, with monthly output of up to 5 million, and provides a one-stop service for design, mold making, production, packaging, and delivery.

The company's main tinplate can customization, product trial industry:

1. Food packaging: candy box, chocolate box, mint box, cookie box, cookie box, moon cake box, nut box, teapot, coffee pot, seasoning pot, etc .;

2. Festival packaging: New Year cans, Mid-autumn cans, Christmas cans, Easter eggs, Easter buckets, Valentine's day heart-shaped cans, Mother's Day gift packaging, etc.

3. Wine bottle packaging cans: outer packaging of whiskey, vodka, champagne, red wine, white wine, etc .;

4. Packaging for the cigarette industry: various cigarette boxes, cigar boxes, tobacco packaging boxes, etc.

5. Packaging for toys and games: packaging for all kinds of toys, playing cards, games, and collectible cards.

6. Cosmetics packaging: all kinds of skincare products, perfumes, essential oils, facial masks, and exquisite packaging.

7. Video dhe audio shkrimi: kutia e stilolapsit, mbajtëse stilolapsi, derrkuc, bllok shkrimi, kasetë DVD, kasetë CD, etj

8. Familja: të gjitha llojet e kutive të magazinimit, mbulesat e kokës së sobave, kavanoza qirinjsh, kova dylli, jastëkët e izolimit të nxehtësisë, pjatat, enët, etj.

9. Kanaçe mode: paketimi i të gjitha llojeve të rrobave të modës, bizhuteri, këllëfë syzesh, etj.

10. Kategoritë e promovimit të dhuratave: mbathje, kova akulli, tabaka, tabela, afishe frigoriferësh, tabela rrugore, targa dhe paketime të ndryshme dhuratash, etj.

Top