SH SERRBIMET TONA

RRETH NESH

about us
about us
about us
SHPRNDARJES P &R SHPELLRNDARJE

Brother Packaging (HK) Limited është një furnitor profesional i kanaçeve që ofron shërbime dhe zgjidhje të gjera për paketimin dhe tregun promovues. Këto mbulojnë furnizimin me produkte prej kallaji për paketimin e ushqimit të thatë, të tilla si biskota, çokollatë, kafe, çaj, karamele, etj, si dhe dhurata dhe artikuj premium për lloje të ndryshme të një fushate promovuese. Përveç kutisë së kallajit, ne jemi gjithashtu në gjendje të zgjerojmë linjat dhe shërbimet tona të produktit nën bashkëpunimin me aleancën tonë për kutitë e letrës dhe paketimet e tubave të letrës të cilat mund të sigurojnë një mundësi tjetër paketimi për klientët.

20
VITET E THEMELUARA
216
PROJEKTET E PINRFUNDUARA
110
SHPARRBLIMET FITUESE
104
Blerësit e kënaqur
Lënda e papërpunuar metalike

Generally, after confirming the order, tinplate metal will be ordered according to product’s specifications. Tinplate is a steel plate electrolytically coated with a fine layer of tin for protective purposes. Tinplate is a high quality safe packaging material for food items such as cookies, candies, chocolate, etc. Food grade lacquer is coated on the inside […]

Shtypja

Printing is done on a large metal sheet by a large printing machine and it is an offset printing process utilizing CMYK colors. In the printing process, it is necessary to pay attention to whether the printed color, as well as positioning, are consistent, Whether there are stains, whether there are scratches, etc. These issues […]

Prerja e fletës metalike

Pas përfundimit të procesit të shtypjes, fletët e mëdha metalike të shtypura do të priten në copa të vogla për vulosje dhe formim.

Grushtimi dhe Stampimi

Fleta e vogël prej metali duhet të formohet në formë duke u derdhur në makinë. Ky është procesi kryesor dhe i rëndësishëm i prodhimit të një kutie kallaji. Ky proces është i ndarë në shumë procese të vogla.

Pastrimi dhe Paketimi

Kuti prej kallaji i përfunduar do të pastrohet nga alkooli mjekësor dhe do të kalojë nëpër furrë përpara se të futet në kuti.

LATEST NEWS

Chocolate tin boxes suppliers: 5 Major Food Packaging Types to Know

Furnizuesit e kutive prej kallaji me çokollatë: 5 Llojet kryesore të paketimit të ushqimit që duhen ditur

Food packaging: what are the main types and their applications? The food market is very extensive and, with that, we have several types of products with different storage needs. There are several types of chocolate tin boxes suppliers, from glasses to automatically sealed plastics. The clothing of the product has its importance in the success of […]

How do chocolate tin box suppliers opt modern food preservation methods?

Si zgjedhin furnitorët e kutive me çokollatë metodat moderne të ruajtjes së ushqimit?

A simple Guide to Improve Tin food Box Quality Consumers guide the choices of the food and chocolate tin box suppliers industry. Increasingly aware of their strength for a food product, these customers prioritize transparency, reliability and innovations in processes. Therefore, talking about food product innovation is the same as discussing ways to keep your […]

How to buy wholesale biscuits cookie tins for Christmas (Best 5 Tips)

How to buy wholesale biscuits cookie tins for Christmas (Best 5 Tips)

Buying Biscuit Jars – An ultimate Guide So that we can help you buy wholesale biscuits cookie tins, the first question that arises is what exactly you are looking for. You may already have a similar product and want to replace it. Maybe you just want to buy a cheap cookie jar product to test and gain your first experience […]

CUSTOMERS AND REVIEWS

The quality of products produced at the same price is not much different, but the service gap is large. Tin Packaging is very patient to provide services to each customer and meet customer requirements. I am very satisfied and look forward to working with him next time.

Abigail
CEO

His gift tin box packaging looks beautiful and smooth, which not only expands the sense of space, but also makes the gift tin box packaging design more intuitive, simpler, more characteristic, and very popular among the public.

Jeffrey
CEO

What a beautiful box! I am very satisfied with these tin boxes. Super beautiful. Very suitable for decorating small items for my goods.

Barret
CEO
partner
partner
partner
partner
partner
Top