SHVRBIMI I KLASAVE BOTRORE

Ne jemi një nga shërbimet kryesore të prodhimit të kutive prej kallaji në botë.

Shtëpi / Shërbimet
Projektimi

Për projekte të ndryshme, ne mund të sigurojmë përvojë profesionale në hartimin e kutisë së kallajit.

QC e rreptë

Ne zbatojmë procedura të rrepta të kontrollit të cilësisë në çdo fazë të ciklit të prodhimit.

Përvoja

Ne kemi 20 vjet përvojë prodhimi dhe mund t'ju ofrojmë këshilla profesionale dhe efektive.

ÇFARË BËJMË NE

Inxhinierët që na besojnë

Puna me TINPACKAGE ishte një përvojë e shkëlqyer për Global Products. Ata ishin shumë të dobishëm dhe të arritshëm.

—— Aleks Zenteno
CEO

Përvoja ime me TINPACKAGE ka qenë profesionale dhe e ndjeshme. Ata ishin të disponueshëm dhe iu përgjigjën plotësisht çdo pyetje që kisha.

—— Kyle Eertmoed
CEO

Prodhimi i teneqeve doli shumë i mirë - ato duken ashtu si i imagjinonim dhe madje mbërritën para afatit. Faleminderit shumë Brent Cai.

—— Jan Scott
CEO
OEM biznes i vogël dhe i mesëm: 58%
Organizata fillestare: 28%
Ndërmarrja e madhe OEM: 14%

Inxhinierët që na besojnë

Cito Online
Porosit Online
Dorëzimi

TË MARRË NJË KUOTË

INFORMACIONI KONTAKTUES
Posta elektronike
Adresë

16 / F, Ndërtesa Kowloon, 555 Nathan Road, Mongkok, Kowloon, Hong Kong

Zona e Industrisë Tuguaxu, Qyteti Yuanzhou, Boluo, Huizhou, Guangdong, Kinë

FORMA E KONTAKTIT

    Ne do t'ju përgjigjemi brenda 24 orëve

    Top