PRODUKTI I DREJT ME ÇMIM

Këto nuk janë domosdoshmërisht të gjitha produktet tona, të gjitha kategoritë mund të personalizohen, të mirëpritur të konsultoheni.

Teneqe kafeje

Prodhuesi profesional i Kinës kuti prej kallaji kafeje, ne prodhojmë kanaçe kafeje, kuti prej kallaji kafeje, etj. Çmimi është i arsyeshëm dhe mund t’i besoni.

The company has a senior professional design team dedicated to the technical development and research of coffee tins, packaging cans, coffee containers, and other products for more than 10 years. Its rich design experience has been dedicated to the research and development and design of self-branded products, which can be researched on site for customers. To solve the problems and defects in the fundamental solution, common coffee pot materials are mainly paper, coffee powder cans, cans, coffee appliances, plastics, and tinplate. And tinplate coffee pots are generally mainly filled with coffee beans or coffee powder.

Ka më shumë kanaçe kafeje dhe fabrika me cilësi më të mirë në Kinë. Kanaçet me kafe prej llamarine nuk janë të lehta për tu thyer, ato janë të shtypura bukur, të lehta për tu transportuar, të larmishme në stil dhe kanë vulosje të mirë. Zgjedhja e parë për prodhuesit e tenxhereve të kafesë.

Top