PAJISJET

E pajisur me qindra makina moderne dhe linja automatike prodhimi.

Shtëpi / Pajisjet
PAJISJET MOST T AD AVANCUARA

We have 8 modern production lines, the world's most advanced equipment; 150 modern stamping equipment; 500 sets of multi-metal molds; annual output of 10 million cans. We have much professional technical staff to arrange the entire production process from procurement, printing, cutting, manufacturing, packaging to shipping, etc. We put quality first, treat customers as the supremacy, and provide high-quality packaging products and services to customers from all over the world. Our goal is to become the largest professional tin box manufacturer in China and serve our customers wholeheartedly. Let us create a brilliant tomorrow with our customers.

Raw Metal Material
Lënda e papërpunuar metalike

Generally, after confirming the order, tinplate metal will be ordered according to product’s specifications. Tinplate is a steel plate electrolytically coated with a fine layer of tin for protective purposes. Tinplate is a high quality safe packaging material for food items such as cookies, candies, chocolate, etc. Food grade lacquer is coated on the inside […]

Printing
Shtypja

Printing is done on a large metal sheet by a large printing machine and it is an offset printing process utilizing CMYK colors. In the printing process, it is necessary to pay attention to whether the printed color, as well as positioning, are consistent, Whether there are stains, whether there are scratches, etc. These issues […]

Cutting Metal Sheet
Prerja e fletës metalike

Pas përfundimit të procesit të shtypjes, fletët e mëdha metalike të shtypura do të priten në copa të vogla për vulosje dhe formim.

Punching and Stamping
Grushtimi dhe Stampimi

Fleta e vogël prej metali duhet të formohet në formë duke u derdhur në makinë. Ky është procesi kryesor dhe i rëndësishëm i prodhimit të një kutie kallaji. Ky proces është i ndarë në shumë procese të vogla.

Clean and Packing
Pastrimi dhe Paketimi

Kuti prej kallaji i përfunduar do të pastrohet nga alkooli mjekësor dhe do të kalojë nëpër furrë përpara se të futet në kuti.

Detection and Packaging
Zbulimi dhe Paketimi

Pas vulosjes, departamenti i paketimit është përgjegjës për pastrimin dhe montimin, vendosjen në qese plastike dhe paketimin. Kjo lidhje është puna përfundimtare e produktit. Pastrimi i produktit është shumë i rëndësishëm, prandaj puna duhet të pastrohet para paketimit, dhe pastaj të paketohet sipas metodës së paketimit. Për produktet me shumë stile, […]

Top