PR paketimin e vëllait

Ne kemi qenë të specializuar në prodhimin e të gjitha llojeve të një kutie prej kallaji me porosi cilësore, kuti për dhurata, kallaj kafeje, kallaji çokollate, kallaji karamele, kuti dreke, etj.

Shtëpi / Rreth

20 VJET NDIHME & OFRIMI I SHVRBIMEVE MEST T MIRA

Brother Packaging (HK) Limited është një furnitor profesional i kanaçeve që ofron shërbime dhe zgjidhje të gjera për paketimin dhe tregun promovues. Këto mbulojnë furnizimin me produkte prej kallaji për paketimin e ushqimit të thatë, të tilla si biskota, çokollatë, kafe, çaj, karamele, etj, si dhe dhurata dhe artikuj premium për lloje të ndryshme të një fushate promovuese. Përveç kutisë së kallajit, ne jemi gjithashtu në gjendje të zgjerojmë linjat dhe shërbimet tona të produktit nën bashkëpunimin me aleancën tonë për kutitë e letrës dhe paketimet e tubave të letrës të cilat mund të sigurojnë një mundësi tjetër paketimi për klientët.
about us
about us

SHERBIM I MREKULLUEShem

Ne u ofrojmë klientëve zgjidhje profesionale dhe sugjerime për modifikimin e produkteve, cilësi të shkëlqyeshme të produkteve dhe shërbime të kënaqshme. Sigurimi i secilit klient me vlerën më të madhe të mundshme është ajo që kemi qenë gjithmonë dhe do të jemi gjithmonë një përparësi.

KEMI DISA T D DHNA P TOR T CON B CONR TUAJ

Megjithëse numrat nuk mund të paraqesin tërësinë, është me të vërtetë një akumulim i reshjeve të kompanisë, një rekord i lavdishëm.

VITET
20
PROJEKTET
216
SHPRBLIMET
110
Blerësit e kënaqur
104

PSE NA ZGJODHET NE

TINPACKAGE Office
TINPACKAGE Zyra
TINPACKAGE Factory
Fabrika e paketimit
Konkurruese
Risi
Kontrolli i cilësisë

Çmimi Konkurrues.

Garancia e Sigurt e Ushqimit.

Zgjidhje profesionale dhe sugjerime për modifikim.

Ekipi punues me përvojë.

Prodhuesit më të mëdhenj dhe të famshëm të kanaçes në mbarë botën.

Përvojë e pasur në Paketimin e Ushqimit.

Certifikimi i Sistemit të Cilësisë ISO9001, Certifikimi i Sistemit të Menaxhimit Mjedisor ISO14001.

Shpërndarje në kohë.

OUR CUSTOMERS

customer
customer
customer
customer
customer
customer
customer
customer

CUSTOMERS AND REVIEWS

The quality of products produced at the same price is not much different, but the service gap is large. Tin Packaging is very patient to provide services to each customer and meet customer requirements. I am very satisfied and look forward to working with him next time.

Abigail
CEO

His gift tin box packaging looks beautiful and smooth, which not only expands the sense of space, but also makes the gift tin box packaging design more intuitive, simpler, more characteristic, and very popular among the public.

Jeffrey
CEO

What a beautiful box! I am very satisfied with these tin boxes. Super beautiful. Very suitable for decorating small items for my goods.

Barret
CEO
Top