Lajme


Shtëpi / Lajme / Prodhuesit me shumicë të kutive prej kallaji Kina: Idetë e Paketimit të Kallajve 2020

Prodhuesit me shumicë të kutive prej kallaji Kina: Idetë e Paketimit të Kallajve 2020

2020-11-02 hqt

7 ide inovative të paketimit për prodhuesit me shumicë të kutive prej kallaji Kinë

Sipas një sondazhi, 70% e klientëve gjykojnë një markë bazuar në paketimin e produkteve të tyre. Kjo është arsyeja pse prodhuesit e kutive prej kallaji me shumicë porcelani tani po kërkojnë ide inovative të paketimit për t'i bërë produktet e tyre të dallohen nga turma.

Tin packaging offers a lot of benefits over other types of packaging. 40% of the customers will share the image of a product on social media if they find its packaging interesting. And tin packaging with their ability to be folded into any shape and size. And painted with any colour and design, do not only preserve your product. But also help market them on the internet.

Wholesale Tin Boxes Manufacturers China

China is among the world’s largest packaging markets. Experts have predicted the Chinese packaging industry to hit a compound annual growth rate of 13.5 % during the period 2020-2025. The reason for this growth in the Chinese packaging industry could be the boom in e-commerce.

The Chinese packaging industry offers a wide range of, from plastic packaging to paper and tin boxes packaging. With the turn of packaging options the century, people have started focusing on the environment and are looking for sustainable alternatives to the conventional, harmful materials. This is where tin packaging gets distinct.

Being less harmful than other packaging alternatives, many climate-conscious customers prefer tin packaging.

Tin Boxes Manufacturing Market in China

China is among the world’s largest producer of tin. And it has been in this position for quite some time now. China also stands among the top five refined tin producers in the world. The reason for such massive production of tin is due to the presence of tin deposits in the country.

In 2013, china accounted for 44.7% of global tin consumption. This is also one of the reasons why china refines tin on such a large scale. Regions rich in tin deposits are the centre of Tin production in china. These regions include the provinces of Yunnan, Guangxi, Hunan, and Jiangxi.

The Process of Tin Boxes Manufacturing.

Utilization of tin for packaging dates back to the 18th century. However, the process of producing tin boxes has developed immensely overtime. Today, wholesale tin boxes manufacturers China are capable of producing millions of tin boxes in just a day.

These tin boxes are made out of tin-plated metallic sheets, mostly steel. These metallic sheets are cut into desired size and then folded to form the desired shape of the packaging. The tin boxes from here can be painted on to give the desired graphics and then used.

Reasons for Boom in Business for Wholesale Tin Boxes Manufacturers China

Tin boxes offer a wide range of advantages over other conventional packaging options, such as plastics. The first and foremost benefit that tin boxes have to offer is their ability to preserve food for longer period of time. This is actually the purpose of inventing the tin-plated packaging in the first place.

Shumica e kontejnerëve metalikë gërryhen kur mallrat e ngrënshëm ruhen në to për një kohë të gjatë. Ky erozion ndot ushqimet, prandaj i bën ato të papërshtatshme për përdorim. Përkundër kësaj, paketimi i kallajit është i aftë të ruajë ushqimin për më gjatë për shkak të rezistencës së tyre ndaj erozionit në kushte të vështira dhe të lagështa.

Kuti prej kallaji janë të fortë dhe të fortë. Ato mund të mbyllen të ajrosura për të mundësuar një atmosferë inerte që mund të ruajë ushqimin. Për më tepër, ato nuk mund të prishen lehtë kur bien ose godasin një sipërfaqe të fortë, ndryshe nga gotat.

Për më tepër, për shkak të lehtësisë së tyre të riciklimit dhe ripërdorimit, paketimi prej kallaji ofron një alternativë të qëndrueshme ndaj paketimit plastik dhe kontribuon më pak në ndotjen e mjedisit.

With the race for saving our planet from plastic induced disaster picking up speed, more and more packaging wholesalers are looking into environmental-friendly options for packaging. And in this case, tin packing seems like the best fit to satisfy the customers’ need of contributing less to plastic pollution.

Another aspect of tin packaging that interests wholesale tin boxes manufacturers china is their ability to not only preserve edibles and their reusability, but the fact that they can also double as marketing props for the brand.

Tin boxes are easy to customize. They accept all colors, fonts and all sorts of graphics making them eye-catching for the customers and a great marketing source for the brands.

wholesale tin boxes manufacturers china

Applications of Tin Boxes

Tin boxes find widespread use in food and drinks industry. From packaged ready-to-eat food to cold drink cans, all are mostly made of tin-plated metals. Tin boxes are also widely used for storing biscuits because they keep them fresh for longer. And for storing tea, because of their ability to preserve the fragrance of the tea.

Not only in the food and beverage industry, tin packaging also finds great use in the pharmaceutical and cosmetic industry. And not to forget their use in the paint industry.

Tin Packaging Ideas for Tin Boxes Manufacturers China in 2020

With the turn of the decade, customers have started looking for innovation in everything. Whether it’s a product or its packaging, people want something new. And packaging being the first thing that a customer interacts with, can play a vital role in making or breaking a brand.

With packaging holding a high rank in marketing of a product, it is important for wholesale tin boxes manufacturers China to look into new and innovative ideas for tin packaging to attract more customers.

Here are some interesting packaging ideas that, if implemented, will keep your brand up with the latest packaging trends and will surely attract more customers.

1. A Packaging that Connects

In this day and age, packaging is not just about storing a product. But it is about building a connection between your potential customers and your brand.

The best way to earn loyal customers is to have them see how a brand shares their moral values. And there is no better way to do this then to put it out on your packaging.

Thus, Tin boxes can be a good medium to convey the brand’s message to the customer and easily connect with them

2.  Përfshini ngjyrat angazhuese për të tërhequr më shumë blerës.

Ngjyrat kanë një rëndësi të madhe kur bëhet fjalë për klientët kinezë. Çdo ngjyrë ka një kuptim të ndryshëm. Prandaj për vitin 2020, prodhuesit e kutive prej kallaji, porcelani mund të dëshirojnë të shikojnë në pikturimin e paketimit të tyre me ngjyra të mrekullueshme, si e kuqja që simbolizon fatin, suksesin dhe pasurinë për të tërhequr vëmendjen e klientëve dhe për ta mbajtur atë.

Tonet e buta dhe ngjyrat prej dheu përcjellin një mesazh paqeje dhe qetësie. Prodhuesit me shumicë të kutive prej kallaji Kina mund të pikturojë kutitë e tyre me ngjyra të buta, dheu për të ndjekur trendet e paketimit të këtij viti.

3.  Tipografia

Tipografia ka një rëndësi të madhe kur bëhet fjalë për paketimin e produktit. Një tipografi e paraqitur mirë, e strukturuar si duhet, qëndron mirë me klientët dhe i jep paketimit tuaj një ndjesi të ekuilibruar. Tipografia e saktë në paketim gjithashtu përhap një imazh të mirëfilltë të markës.

Prandaj, më së miri nëse prodhuesit e kutive prej kallaji me shumicë Kina shikojnë idenë e të paturit tipografi minimale por efektive dhe të ekuilibruar në paketimin e tyre. Kjo do të ndihmonte që paketimi të dallohej nga turma

4.  Forma e personalizuar

Një nga përparësitë kryesore të kutive prej kallaji është aftësia e tyre për t'u palosur në çdo formë dhe madhësi. Prodhuesit me shumicë të kutive prej kallaji, Kina mund të marrin para në këtë aspekt të kutive të tyre prej kallaji dhe të tërheqin më shumë klientë duke personalizuar paketimin e tyre në lidhje me produktet e tyre.

Për shembull, një enë çaji e bërë në formën e një kazan çaji për t'i dhënë asaj një pamje të bukur estetike. Në këtë rast, kutia e kallajit jo vetëm që do të shërbejë si një enë për çajin, por gjithashtu do të bëhet një shfaqje për klientët, duke marketinguar kështu markën e çajit.

wholesale tin boxes manufacturers china 2020

5.  Paketimi që është i vlefshëm për mjedisin

Me rritjen e ritmit të fushatave të kursimit të klimës, konsumatorët tani kërkojnë paketim miqësor me mjedisin. Në këtë aspekt, kutitë e kallajit janë kandidatët më të mirë pasi eliminuan përdorimin e plastikës së rrezikshme.

Për më tepër, kutitë prej kallaji janë gjithashtu të ripërdorshme dhe ka një gamë të gjerë idesh për të ngritur kuti prej kallaji të përdorura dhe për të kontribuar më pak në hedhjen e mbeturinave të planetit.

Wholesale tin boxes manufacturers china can market this environment friendliness of their packaging on the boxes and popularize their packaging easily and effectively among the consumers.

6. The “Less is More” Approach

Consumers these days are attracted by packaging that utilizes the “less is more” approach and conveys the brands message concisely yet effectively.

In some cases, with some creativity, wholesale tin boxes manufacturers china can thrive on the minimal packaging idea by customizing the shape in such a way that minimal typography combined with the shape of the packaging can effectively carry the information about the product.

7. Consistency in Design

Prodhuesit me shumicë të kutive prej kallaji porcelani mund të dëshirojnë të sigurohen që paketimi i kutive të tyre prej kallaji është në përputhje me modelin pasi shumica e klientëve njohin së pari një produkt nga modeli i tyre i paketimit.

Çdo ndryshim spontan në modelin e paketimit mund të turbullojë produktin në det të homologëve të saj dhe marka mund të humbasë klientët e saj.

Fjala Finale

Prodhuesit me shumicë të kutive prej kallaji Kina, Paketimit të Kallajve ,   konkurrojnë në një treg të lulëzuar. Paketimi i kallajit është një industri e lulëzuar dhe për shkak të meritave të shumta që ka mbi opsionet e tjera të paketimit, industria e paketimit të kallajit pritet të rritet me shpejtësi gjatë viteve të ardhshme.

Paketimi luan një rol jetësor në ndërtimin e një marke. Kjo është arsyeja pse mund të jetë e dobishme për prodhuesit me shumicë të kutive prej kallaji Kinë që të vazhdojnë të përfshijnë ide më të reja paketimi në kutitë e tyre prej kallaji për të vazhduar me modën globale.

Për të marrë ide mahnitëse për paketimin e kallajit, Na Kontaktoni Sot.

Top