Lajme


Shtëpi / Lajme / 3 shishet më të famshme të kallajit të verës me shumicë në internet në vitin 2020

3 shishet më të famshme të kallajit të verës me shumicë në internet në vitin 2020

2020-11-12 hqt

Pse kallaji është gjithashtu i rëndësishëm për verërat tuaja më të mira?

Wine Tin Bottles Wholesale Online

Hej! A po kërkoni shishetPor ju nuk e dini cili është dizenjimi më i mirë me pamje perfekte. Ne jemi këtu për t'ju shpjeguar rreth dizajnit dhe formës më të mirë të disa shisheve prej kallaji më të famshëm të verës.

Basically, wine tin bottles are as similar to humans. As human are of several shapes, colors and sizes, etc. So, wine bottles also have the same theories. Today there are very elegant shapes of wine bottles. Moreover, you can select according to your likes, needs and interests.

Furthermore, you get lots of advantages when you purchase them from online wholesale services in,

 • Price
 • design
 • shapes, etc.

You can also see the whole designs, color ranges and styles from shisheve të kallajit të verës me shumicë në internet services. Furthermore, each design and color have its own significance behind. If you are not sure about the advantages of their different styles and colors.

So, we are here with some closer looks at the types of bottles and their style elegancy. Hence, the wine lovers and dealers can select among these which suits them the most.

Different parts of shisheve të kallajit të verës me shumicë në internet

If you are beginners and don’t know about the shapes of wine bottles in detail. So, we are here to fully guide you about all the basics of win tin bottles. We hope that after reading this guide you will be able to know deeply about all the essential elements of wine bottles designs.

Basically, all types of wine tin bottles have their special shapes and bottles. Furthermore, you can see several shapes and colors in the market. But here is their complete structure information.

Generally, there are 5 different parts of every wine bottle. And you should get the whole details about them before get wine tin bottles wholesale online service. Their length and width differ from each other but have the same parts.

These parts are:

 1. Crown
 2. Neck
 3. Supet e shishes
 4. Trupi i mbetur

Tani do të diskutojmë thellë për secilën nga pjesët e mësipërme.

 Kurora:

Emri tjetër i kësaj pjese është unaza. Kjo pjesë ka përdorur për të mbyllur shishen fort. Në ditët e para, njerëzit përdornin tapën për të mbyllur fort shishen e verës. Ata gjithashtu përdorën dyll mbyllës në mënyrë që të vulosnin më fort.

Qafa:

Në të vërtetë, kjo pjesë e shishës së verës është e përcaktuara dhe më e ngushtë. Mund të jetë i gjatë ose i shkurtër në shishe të ndryshme. Për më tepër, derdhja e verës fillon nga kjo pjesë e shishes.

 

Supi i shishes:

Supet sigurojnë lidhjen midis qafës dhe trupit të mbetur. Pjesa e shpatullës është me të vërtetë e rëndësishme për zgjidhjen dhe derdhjen e pijeve.

Trupi i mbetur:

Në të vërtetë, kjo është pjesa e gjerë e të gjithë shishes së verës. E gjithë pija ose vera qëndron në këtë pjesë të shishes.

Baza e shishes:

The base is the part where the all shape of the bottle depends to stand in a right position. In fact, base allows the bottle in order to maintain the vertical position. Base also has a less or more punt which varies in different bottles.

What are the advantages of tin for wine tin bottles wholesale online?

There are many benefits of tin canes and it is your best decision to order wine tin bottles wholesale online. Glass is another choice for wine bottles and it looks classy and elegant. Moreover, glass is also a safe object in comparison to plastic but it is breakable. So, it can be dangerous in many situations.

Wine Tin Bottles Wholesale Online Suppliers

Basically, tin is safe in all cases whether it is relating to germs or breakage. So, here we are to describe some benefits to use tin for your wine bottles. And these are:

 • Kanaçet prej kallaji janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. Ju mund t'i ricikloni ato lehtësisht.
 • Për më tepër, shishet dhe kanaçet prej kallaji në të vërtetë kanë nevojë për më pak energji dhe më pak burime.
 • Ata ruajnë shijen origjinale dhe nuk prishin aromën e vërtetë të verës tuaj të preferuar.
 • Një nga përfitimet më të mira është se kanaçet mbajnë temperaturën për një kohë të gjatë qoftë e ftohtë apo normale.
 • Ju thjesht mund të përmirësoni shëndetin e të dyve, planetit tuaj dhe vetvetes.
 • Kanaçe prej kallaji ndryshojnë pozitivisht stilin e jetës tuaj.
 • Përdorimi i kanaçeve është një zakon më i lirë dhe më i sigurt në krahasim me shishet e qelqit
 • Për të porositur prej kallaji vere me  shumicë në internet  është mënyra më e përshtatshme për të marrë kanaçet më të mira prej kallaji .
 • ju gjithashtu mund të përmirësoni të gjithë mjedisin duke përdorur këto kuti prej kallaji pasi janë të riciklueshme.
 • Këto shishe prej teneqeje mbajnë verën tuaj pa të gjitha mikrobet dhe bakteret.

Cilat janë 3 format kryesore të shisheve të kallajit të verës me shumicë në internet ?

Ekzistojnë madhësi, stile dhe forma të ndryshme të shisheve prej kallaji të verës. Ato në fakt janë rezultate nga metoda të ndryshme tradicionale të fryrjes së xhamit nga e gjithë bota. Prodhuesit e verës i përshtatin këto dizajne sipas llojit dhe nevojave të verës.

Për më tepër, ekzistojnë në të vërtetë tre forma themelore dhe të krijuara nga shishet e verës të cilat i gjeni në treg dhe nga shërbimet online. Në fakt, kur kemi shikuar në të kaluarën, zbulojmë se shisheve të verës u janë caktuar emra sipas rajoneve të tyre.

Për më tepër, ju mund ta njihni lehtë emrin origjinal të verës duke njohur stilin dhe formën e shishes së verës. Por, para se të porosisni prej kallaji vere me  shumicë në internet , duhet të dini plotësisht për informacionin e tyre të detajuar.

3 format themelore dhe stilet e shisheve të verës janë:

Bordo:

Do të jetë e drejtë të thuhet se në të vërtetë është një nga shishet më të njohura për verë në botë. Në të vërtetë ka ardhur nga rajoni i Francës, Bordo. Për më tepër, forma e saj ka,

 

 • supet unike te larta
 • anët shumë të drejta
 • disa ngjyra elegante.

Kjo shishe zakonisht është përdorur për të shërbyer të kuqe më të rënda. Shishja e saj më tradicionale vjen në 500 ml dhe forma e saj është më e rrumbullakosur. Ka ardhur nga Bordo (Francë), rajoni portreti për verën më të mirë në botë. Forma e saj është jashtëzakonisht e gjatë dhe krenare.

You can see that this design has adopted by almost all no.1 wine making countries of the world. This modern shape has ideally designed for aging and export. It has ability to protect the wine from rough and uneven journeys of overseas. In addition, its long neck helps to catch and maintain the sediment which helps in the long ages of wine.

Moreover, they are actually glass bottles but now are coming in tin packaging also. Hence, by using the service of prej kallaji vere me  bottles wholesale online, you can easily get the Bordeaux bottles.

Burgundy

This shape was actually established in France in 19th century. The Burgundy region of France was its origin. This bottle has,

 • sloping shoulders
 • graceful looks
 • very easy shape to produce

Ajo ka një popullaritet të madh global, sepse është me të vërtetë e lehtë për ta prodhuar atë në qelq, si dhe kallaj ose metal. Vëllimi i tij standard ishte vendosur në 750 ml që i përshtatet njeriut në mënyrë të përkryer. Kjo ka një pamje seksi dhe të bujshme. Ka linja të këndshme të buta që rrjedhin dhe vjen në qafë mjaft të shkurtër.

Në të vërtetë nuk ka shpatulla të gjata për tu treguar. Për më tepër, ajo ka pjerrësi të valëzuar në majë.

Shampanja

Forma e saj është kryesisht si shishja Burgundy. Për më tepër, kjo shishe ka krijuar nga qelqi dhe metali shumë më i rëndë dhe më i fortë. Në të vërtetë ka aftësinë të rezistojë në presionin e të gjitha flluskave. Stili i tij më elegant është kopjuar në thelb nga shumica e prodhuesve më të mirë të verës në të gjithë botën.

Këto shishe janë më të mirat gjatë presionit të lartë të karbonizimit. Për më tepër, anglezët i kanë krijuar këto shishe në mënyrë ideale për një peshë dhe formë më të mirë. Në shekullin e 17-të, ky model u krijua dhe u bë i famshëm për përfitimet e tij më të mira.

Përfundim:

Këto 3 stile dhe forma themelore të cilat ne i përshkruam më sipër janë me famë botërore. Ato janë më të mirat në qelq dhe metale. Ju mund t'i merrni ato lehtësisht nga prej kallaji vere me  shumicë në internet services. All shapes are ideal and suits according to your needs and demands specifically.

Top