Shërbimet


Shtëpi / Shërbimet / Kallaj të personalizuar

Kallaj të personalizuar

2020-05-21 hqt

Teneqe të personalizuara me markën / logon tuaj nga gama jonë e aksioneve

Ne mund të personalizojmë të gjithë kutitë tona të aksioneve për t'ju ofruar një kallaj unik të markës pa angazhimin e blerjes në mijëra dhe pa kohën e duhur. Ne mund të etiketojmë dhe ose të shtypim brenda 3 javësh nga marrja e veprës artistike.

Shërbimet tona

Etiketimi

Ne mund t'i etiketojmë të gjitha kallajat tona nga vetëm 250 copë vinil ose letër të thjeshtë, ne mund të gjejmë etiketën e duhur për të arritur tregun tuaj të synuar dhe për të komunikuar markën / mesazhin / ofertën tuaj në një etiketë profesionale dhe me ngjyra të plota. Ne gjithashtu mund të aplikojmë etiketat për ju në mënyrë që ju të merrni tins tuaj të etiketuar plotësisht dhe të gatshëm për ju për të paketuar produktet tuaja.

Shtypja e ekranit

Shtypja në ekran është një mënyrë e shpejtë, e lehtë dhe me kosto efektive për të vendosur markën tuaj në kallaj. Procesi ofron një zgjidhje të përhershme me një rezultat të shpejtë dhe profesional.

Shtypje e rrafshët

I përshtatshëm për çdo sipërfaqe të sheshtë, shtypja me rrafsh ofron një zgjidhje profesionale për krijimin e ndonjë marke ose mesazhi mbi një kallaj. Përfundimi është i përhershëm dhe nuk ka kufizime. Ne kemi etiketuar dhe shtypur mbi 350,000 kallaj deri më tani në 2015. Pra, nëse 250 pjesët e tij do të personalizojnë dhe komunikojnë markën tuaj lokale ose 10000 copë për markën tuaj globale, ne mund t'ju ofrojmë një zgjidhje të menjëhershme.

personalised tins detail

10000 kallaj të shtypur në kapak, të etiketuar anash dhe të mbushura. Projekti total arriti të përmbushej brenda 2 javësh.

500 kallaj të prodhuar për një shitës me pakicë të posaçme në Londër, në fund të dy javëve.

Të Shtunave 10000 kallaj të furnizuar nga stoku. Ne furnizuam kallajin dhe e etiketuam dhe plotësuam vetëm 3 javë nga porosia.

Për shkak se ne kemi në dispozicion mbi 1, 200, 000 teneqe mund të dorëzojmë.

Nëse mund t'ju ndihmojmë me projektin tuaj, ju lutemi na telefononi në (86) 752 6322 263 ose dërgoni email teneqeve .

Top