Lajme


Shtëpi / Lajme / Furnizuesit e kutive prej kallaji dhuratash: Shkenca e paketimit të dhuratave

Furnizuesit e kutive prej kallaji dhuratash: Shkenca e paketimit të dhuratave

2020-09-21 hqt

Një studim që tregon rëndësinë e kuti prej kallaji dhuratash ose ideve të tjera të dhuratave

 

There is a famous adage “Looks can be deceiving”! This holds extremely in the case of gift-giving. After all, the right kind of gift wrapping tends to enhance the overall look of your gift. Perhaps, this is the reason that consumers in the U.S. spend millions of dollars on gift wrapping. To take gift wrapping to a whole new level, you can take assistance from gift tin box suppliers. We can assure a smart, well-designed tin box is the perfect way to present your gift.

Of course, there are other ways to wrapping your gift, but most of them lack the quality, the look, and the fell of a customized gift tin box. Since the gift wrap is the perfect way to make your gift stand out. Here is all that you need to learn about the science behind gift wrapping.

The Reasons for Gift Tin Box Wrapping

Some of you might be completely skilled at wrapping a gift, but most of us never get the hang of tying the bows and ribbons. If you belong to the latter category, we recommend you can reach out to gift tin box suppliers.

Gift Tin Box Suppliers company

Neat Vs Sloppy

The Journal of Consumer Psychology at Nevada University published a paper that claimed the importance of gift wrapping. The study incorporated three different experiments regarding gift wrapping.

In the first experiment, there were about 180 students within the university. They volunteered as the exercise provided them with an extra credit exercise. When they arrived, every student was handed over a gift.

The gift was a token of appreciation for them participating. The gift was a coffee mug that had the NBA basket team logo printed onto. We are already established the fact that all the students were a fan of the game. Everyone was happy to see the gift.

The main objective here was to present half of the students with a desirable gift, whereas the other half would be getting a gift that they won’t like. Next, not all gifts had flawless wrapping. On the contrary, half he gifts came with beautiful, bow and ribbons intact wrapping.

Whereas, the other halves received a gift with sloppy packaging. After wrapping the gift, the study focused on how they reacted to their gifts.

Managing Expectations

In order to understand, the study recruited another set of students. These students were responsible for reporting their expectations after they show the image of both a sloppy as well as a neatly wrapped gift. They were to describe their expectations before they saw the gift-wrapped inside.

Every participant was to imagine the opening of the gift. They were then to record whether the gift was up to their expectations or not. So, the results show that the expectations were higher for gifts that were wrapped properly in comparison to the ones that had a sloppy wrapping.

However, upon opening the students with great wrapping were disappointed in comparison to the ones who received the gift in sloppy packaging. So, this indicates that the packaging or the wrapping of the gift would give people the clue as to how good the gift will be.

Nëse dhurata mbështillet mjeshtërisht, kjo do të ngrinte nivelin e dhuratës. Sidoqoftë, në rast se mbështjellja nuk është e shkëlqyeshme, njerëzit do të kishin një pritje më të ulët në lidhje me dhuratën. Kështu, kur po planifikoni të dhuroni dikë dhe dëshironi që ajo të duket dhe të ndihet e veçantë, sigurohuni që të zgjidhni furnizuesit profesionistë të kuti prej kallaji për t'ju ofruar kuti prej kallaji të personalizuar.

Miqtë Vs Njohjet

Në eksperimentin e tretë të studimit, qëllimi ishte për të gjetur nëse efekti i mbështjelljes së dhuratave varet nga marrëdhënia midis dhuruesit dhe marrësit. A do të bënte ndryshim nëse dhënësi është thjesht një i njohur apo një mik i ngushtë?

261 të rritur morën pjesë në studim. Aty u kërkua të paraqisnin një dhuratë sekrete duke shkëmbyer në një aheng. Të gjithë këta pjesëmarrës dolën me disa imazhe. Disa imagjinuan të merrnin dhurata të paketuara në mënyrë të çrregullt, ndërsa imagjinonin se kishin dhurata të paketuara mjeshtërisht.

Më pas, gjysmës iu kërkua të imagjinonte se dhurata erdhi nga një mik i ngushtë. Gjysma tjetër duhej të imagjinonte se dhurata ishte nga një i njohur. Pas kësaj, dhuratat u zbuluan. Tani, pjesëmarrësit duhej ta vlerësonin dhuratën.

Pra, kur dhurata erdhi nga i njohuri, pjesëmarrësi preferoi një dhuratë të mbështjellë bukur. Sidoqoftë, në rastin e miqve të ngushtë, ata as nuk e kishin mendjen tek mbështjellja e ngathët.

Pse të zgjidhni paketimin e kuti prej kashte dhuratë?

Even though the study shows that close friends didn’t mind sloppy wrapping. However, we believe that they would prefer a well-packed and wrapped gift as well. After all, anything that looks pleasing to look at would yield better results.

The same is the case with packaging. So, choosing the right furnizuesit e kuti prej kallaji dhuratë i would help you make the right impression with your gift. After all, tin is the king of material when it comes to packaging or wrapping.

It offers diversity and variety. You can enjoy numerous finishes, vibrant colors, and amazing techniques to ensure that your gift packaging is out of the ordinary. What more is that these packagings come cheap. Therefore, they will not cause any dent in your pocket.

Me paketimin e kallajit, veçanërisht atë të duhur, mund të keni vëmendjen e pandarë të personit tjetër. Ju do të jeni në gjendje që jo vetëm të bëni që dhurata juaj të dallohet por në të njëjtën kohë, do të jeni në gjendje të bëni një përshtypje të jashtëzakonshme.

Për të përmirësuar më tej tërheqjen e dhuratës tuaj, sigurohuni që ambalazhi të jetë i ripërdorshëm. Në këtë rast, edhe pasi të keni përdorur dhuratën tuaj, personi do të jetë në gjendje të kujtohet pasi ai ose ajo do të ripërdorë paketimin për një qëllim tjetër.

Gift Tin Box Suppliers in china

Furnizuesit kryesorë të kutive prej kallaji

Studimi ishte për të treguar pse paketimi i dhuratave është i rëndësishëm. Nëse jeni duke kërkuar për një furnizues të besueshëm të kuti prej kallaji dhuratë ,  ne ju rekomandojmë që të na kontaktoni sot. Mbi të gjitha, ne kemi përvojën dhe aftësinë për të hartuar dhe zhvilluar një nga mbështjellësit më të mëdhenj të dhuratave.

Përveç kësaj, ne ofrojmë lehtësinë e personalizimit të mbështjellësit tuaj të dhuratave për ta përshtatur atë me kërkesat e individit. Mbi të gjitha, është dhurata juaj, dhe duhet të jeni shefi i paketimit të saj.

Top