Pajisjet


Shtëpi / Pajisjet / Prerja e fletës metalike

Prerja e fletës metalike

2020-05-23 hqt

Pas përfundimit të procesit të shtypjes, fletët e mëdha metalike të shtypura do të priten në copa të vogla për vulosje dhe formim.

Top