Pajisjet


Shtëpi / Pajisjet / Shtypja

Shtypja

2020-05-23 hqt

Printimi bëhet në një fletë metalike të madhe nga një makinë e madhe shtypi dhe është një proces shtypjeje me kompensim duke përdorur ngjyrat CMYK.

Në procesin e shtypjes, është e nevojshme t'i kushtohet vëmendje nëse ngjyra e shtypur, si dhe pozicionimi, janë konsistente, nëse ka njolla, nëse ka gërvishtje, etj. Këto çështje do të merren shumë mirë gjatë procesit të printimit.

Top